De Craciun am facut prajitura Fanta si micutei mele i-a placut taaaare mult. Dar ce credeti ca i-a placut cel mai mult ? sa manance partea cu budinca si crema de branza :))) , blatul ramanea, :)) si asa s-au nascut bilutele mele Fanta !!!
Ingrediente:
250 gr branza de vaci
2 vanilii
200 gr zahar
100 gr unt
350 ml suc Fanta de portocale
1 budinca vanilie
Ornat:
nuca de cocos alba si colorata
In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca.
Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam toata budinca.
Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba sau colorata, eu am avut verde amestecat cu albastru.
Sunt tare bune, dulci -acrisoare, fetele mele nu se opreau din mancat :)))
Sunt tare frumoase si bune.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia!! Pup!
Ștergerenu stiam de prajituri cu Fanta...noutati..:)
RăspundețiȘtergereNu Coco sunt cele vechi:) bilutele sunt noutati! Am sa postez si prajitura Fanta in curand, sper!! Pup!
ȘtergereNumai bunatati ai facut...
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina!! Pup!
ȘtergereCe frumoase sunt!Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Flory!! Pupicei!!
ȘtergereWoooow, cat de bine arata!!! Super reteta, am salvat-o! Pupici si weekend placut!
RăspundețiȘtergereMultumesc Nely, sper sa va placa! Un weekend minunat va doresc!!
Ștergerece idee buna! felicitari Adela!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Diana! Pupicei!!
ȘtergereCred ca avea dreptate micuta de a renuntat la blat:)Pupici tuturor!
RăspundețiȘtergereTeo, buburuza mea cateodata are gusturi ciudate :))) nu stiu cred ca este tipic copiilor mici, ea mananca tot ce vede mai nou trebuie sa-i pun boia de ardei pe paine cu unt :))Numai asa mai mananca! :)))) Pupicei!
ȘtergereSant superbe !
RăspundețiȘtergereMultumesc Mandala de vizita! Un weekend minunat!!
ȘtergereMultumesc Lavi!!
RăspundețiȘtergereSuuuuuuuuuuuuuuuuper reteta ta !!! Felicitari si Craciun Fericit alaturi de cei dragi !!! :)
RăspundețiȘtergeredar eu nu am inteles cum se trece branza de vaci prin sita...
Te pup ,draga Adela
Multumesc!
Multumesc pentru urare,draga anonim!!
RăspundețiȘtergere,,Branza de vaci trecuta prin sita,, adica se lasa sa se scurga de apa, se pune o greutate peste, asa spuneau bunicii mei :)
Multumesc!!