vineri, 10 februarie 2012

Bilute Fanta



De Craciun am facut prajitura Fanta si micutei mele i-a placut taaaare mult. Dar ce credeti ca i-a placut cel mai mult ? sa manance partea cu budinca si crema de branza :))) , blatul ramanea, :)) si asa s-au nascut bilutele mele Fanta !!!

 Ingrediente:

 250 gr branza de vaci
 2 vanilii
 200 gr zahar
 100 gr unt
 350 ml suc Fanta de portocale
 1 budinca vanilie
 
 Ornat:

 nuca de cocos alba si colorata
 
 In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni.  Cand este gata  budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca. 
 Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si  mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam  toata budinca. 



 


Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba  sau colorata, eu am avut verde  amestecat cu albastru.
 Sunt tare bune, dulci -acrisoare, fetele mele nu se opreau din mancat :)))
   





 
 
 
 






20 de comentarii:

  1. nu stiam de prajituri cu Fanta...noutati..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Coco sunt cele vechi:) bilutele sunt noutati! Am sa postez si prajitura Fanta in curand, sper!! Pup!

      Ștergere
  2. Woooow, cat de bine arata!!! Super reteta, am salvat-o! Pupici si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Nely, sper sa va placa! Un weekend minunat va doresc!!

      Ștergere
  3. Cred ca avea dreptate micuta de a renuntat la blat:)Pupici tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teo, buburuza mea cateodata are gusturi ciudate :))) nu stiu cred ca este tipic copiilor mici, ea mananca tot ce vede mai nou trebuie sa-i pun boia de ardei pe paine cu unt :))Numai asa mai mananca! :)))) Pupicei!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc Mandala de vizita! Un weekend minunat!!

      Ștergere
  5. Suuuuuuuuuuuuuuuuper reteta ta !!! Felicitari si Craciun Fericit alaturi de cei dragi !!! :)
    dar eu nu am inteles cum se trece branza de vaci prin sita...
    Te pup ,draga Adela
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru urare,draga anonim!!
    ,,Branza de vaci trecuta prin sita,, adica se lasa sa se scurga de apa, se pune o greutate peste, asa spuneau bunicii mei :)
    Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere