Imi place tare mult aceasta varzuca mica :), este minunata, pana acum am pregatit-o , calita, fiarta la abur si am facut si un sufleu minunat.
Este o garnitura perfecta dupa parerea mea!!!
Ingrediente:
1/2 kg varza de Bruxelles
2-3 linguri de ulei de masline
sare, piper
cimbru, marar
Este foarte simplu de facut, eu procedez in felul urmator, acum, puteti taia varza in doua sau patru , eu am lasat-o intreaga, si am calit-o foarte putin in ulei de masline, am adaugat, o canita de apa, cca 150 ml apa, am condimentat cu sare, piper, cimbru si marar, si am lasat sa fiarba.
Dupa ce a scazut apa, am mai lasat 5-6 min si am amestecat sa nu se prinda , sau scuturati tigaia din cand in cand, cam asta este tot.
Noi am servit cu carnati in vin cu sos de mere, delicioasa combinatie!! :)
nu prea obisnuiam sa consum , dar am inceput in ultimul timp....
RăspundețiȘtergereFac si eu dar mai rar...nu prea place alor mei!
RăspundețiȘtergereRecunosc ca pana in prezent inca nu am incercat-o niciodata...dar cu sigurata o sa-i vina vina randul!!!weekend placut!!!pupici!!!
RăspundețiȘtergereCe frumusele sunt.Eu inca nu am mancat varza din aceasta.Pup!
RăspundețiȘtergereGagalicile astea sunt o adevarata delicatesa!Nu ca sora lor mai mare nu ar fi dar mor de dragul lor cand le vad asa mici!
RăspundețiȘtergere