luni, 23 ianuarie 2012

Dobos aperitiv cu sunca si cascaval



Un aperitiv foarte bun in orice moment, se pregateste foarte usor si e foarte aspectuos.
 
 Ingrediente:
 3 felii cascaval (Gouda)
4 felii sunca (Praga)
 unt
Decor:
 masline fara samburi
ardei rosu

 Nu iasa o cantitate foarte mare, in jur la doua persoane, daca doriti sa faceti mai mult atunci dublati sau triplati cantitatile.
 Este foarte simplu de pregatit, asezati o felie cascaval, ungeti cu unt, apoi asezati felii de sunca si tot asa. Taieti bucatele in forma care o doriti  si ornati cu felii de masline si ardei.
 Pofta buna!!
 
 
 


 

8 comentarii:

  1. Era aperitivul cel mai intalnit pe vremuri la petreceri... Trebuie sa recunosc ca nu l-am mancat de vreao 10 ani... Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. De retinut pentru aniversarile noastre!Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. un aperitiv gustos!!cum le reusesti tu pe toate !!!Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe Mihaela mai am umpic si incep serviciul, apoi sa vezi cum le reusesc pe toate !!! :)))) Pupici!

      Ștergere
  4. Foarte fain pentru platoul cu aperitive!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar Maya, sunt excelente pe un platou, alaturi de alte aperitive! Pupicei!!

      Ștergere