Daca nu ati incercat aceasta combinatie, va spun ca este o combinatie divina!!! Trebuie sa incercati!! Chiar in acest weekend!!! :)))
Nu-i mare filozofie, doar sa pregatiti din timp puiul , sa lasati la marinat cateva ore bune :)
Ingrediente:
3 pulpe intregi de pui
1 capatana mare de usturoi
zeama de la o lamaie
2-3 linguri de ulei
50 ml vin alb sec
sare, piper
1 punga pentru cuptor
Pregatim puiul cu 5-6 ore inainte de a fi introdus la cuptor , sa stea la rece in marinata pregatita. Curatati si spalati bine pulpele, apoi le introduceti in punga. Condimentam cu sare, piper si adaugam usturoiul, curatat si taiat rondele. Turnam zeama de la o lamaie, uleiul si vinul. Scuturam in mana punga sa se amestece aromele si lasam la frigider 5-6 ore. Dupa acest timp se scoate, se fac cateva gaurele in punga cu o scobitoare si se lasa 30-40 min, apoi se face o gaura mai mare sa se rumenesca putin, cca 10 min.
Noi am servit alaturi de piure de cartofi si legume mexicane si felii de lamaie, deliciosss!!!
Bun tare!
RăspundețiȘtergereCe arome imbietoare aici la tine.Te pup!
RăspundețiȘtergereAdaug cu mare drag si acest blog in lista mea !!! Super ca ai facut separarea asta , felicitari!!!
RăspundețiȘtergeretare delicioasa mancarea ta!
RăspundețiȘtergereDelicios!xo
RăspundețiȘtergereLamaia imi place foarte mult la marinare!Da un gust deosebit!Pup!
RăspundețiȘtergereDaca e cu pui , aprob orice !!! ;)
RăspundețiȘtergereimi place si mie puiul marinat, si da are un gust divin :))as manca oricand o astfel de mancarica, e la indemana oricui si foarte delicioasa!!Pupici!!
RăspundețiȘtergerecat de bine arata pregatit si combinatia de culori e reusita, frumos aranjamentul in farfurie, e gata de devorat :D
RăspundețiȘtergere