Ingrediente:
500 gr carne tocata de porc
3 felii franzela
3 catei de usturoi
1 ou
sare, piper
100 gr branza de oi
patrunjel verde tocat
1 ardei kapia rosu
100 ml vin
Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia. Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul. Se poate servi si ca fel principal alaturi de o garnitura.
Pofta buna!!
felicitari Adel!!!
RăspundețiȘtergere... daca nu aveti ardei kapia puteti pune si oua fierte intregi
Da Noemi se poate , am sa postez in curand si o reteta cu oua!
RăspundețiȘtergereMamaaa ce bunatate! Felicitari! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Oana! Pupici!
Ștergereo adevarata gospodina!!arata super!Pupici!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mihaela, si tu esti o gospodina harnicuta- furnicuta! Te pup!
ȘtergereFoarte bine arata!
RăspundețiȘtergerePupici!
Multumesc Alynusa! Pupici!
ȘtergereImi plac ruladele.
RăspundețiȘtergereSi noua Maria, si sunt de mare efect!!
Ștergerearata super! cred ca a fost foarte buna!
RăspundețiȘtergereDiana a fost pe placut nostru si sper sa fie si pe placul celor care incearca! Pupicei!
Ștergere