miercuri, 11 ianuarie 2012

Rulada de carne tocata cu branza si ardei



 Ingrediente:
 500 gr carne tocata de porc
 3 felii franzela
 3 catei de usturoi
 1 ou
 sare, piper
 100 gr branza de oi
 patrunjel verde tocat
 1 ardei kapia rosu
 100 ml vin
  Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
 Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat  si asezam pe margine fasii de ardei capia. Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180  grade cca 15-20 min. Scoatem,  desfacem de folie si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul. Se poate servi si ca fel principal alaturi de o garnitura.




Pofta buna!!



 

 

12 comentarii:

  1. felicitari Adel!!!
    ... daca nu aveti ardei kapia puteti pune si oua fierte intregi

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Noemi se poate , am sa postez in curand si o reteta cu oua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamaaa ce bunatate! Felicitari! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. o adevarata gospodina!!arata super!Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela, si tu esti o gospodina harnicuta- furnicuta! Te pup!

      Ștergere
  5. arata super! cred ca a fost foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana a fost pe placut nostru si sper sa fie si pe placul celor care incearca! Pupicei!

      Ștergere