joi, 26 ianuarie 2012

Cabanos in foetaj



Un aperitiv ce ii place sotului, fan carnati de orice fel, doar bun sa fie :)
 Nu aveti nevoie de pre multe :) 

  200-300 gr carnati cabanos subtiri
 250 gr aluat foetaj
 mac

Taiem carnati bucati mai mici, de cca 6-8  cm, iar aluatul in fasii de 1 cm de lat. Infasuram fasiile de aluat pe carnati si dam prin mac, apoi asezam intr-o tava cu hartie de copt si coacem , pana ce devin rumeni. Asta este tot, simplu si usor si foarte bun!! 






 

5 comentarii:

  1. Si noi suntem fani.Venim cu totii la tine sa papam.Te pup!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Mmmm...delicios arata, Adela! Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Nelipsiti la petreceri! Rapizi si buni!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Deliciosi,stii ca imi place mult foietajul,pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  5. Doar uitasem de foietaj:)Tu esti de vina:)

    RăspundeţiȘtergere