Un aperitiv ce ii place sotului, fan carnati de orice fel, doar bun sa fie :)
Nu aveti nevoie de pre multe :)
200-300 gr carnati cabanos subtiri
250 gr aluat foetaj
mac
Taiem carnati bucati mai mici, de cca 6-8 cm, iar aluatul in fasii de 1 cm de lat. Infasuram fasiile de aluat pe carnati si dam prin mac, apoi asezam intr-o tava cu hartie de copt si coacem , pana ce devin rumeni. Asta este tot, simplu si usor si foarte bun!!
Si noi suntem fani.Venim cu totii la tine sa papam.Te pup!
RăspundețiȘtergereMmmm...delicios arata, Adela! Pup!
RăspundețiȘtergereNelipsiti la petreceri! Rapizi si buni!
RăspundețiȘtergereDeliciosi,stii ca imi place mult foietajul,pupici!
RăspundețiȘtergereDoar uitasem de foietaj:)Tu esti de vina:)
RăspundețiȘtergere