Sotului ii plac tare mult ouale umplute, iar de data aceasta am umplut cu ton, dar nu pot sa spun ca a fost foarte incantat, dar a mancat :) nu prea se impaca cu pestele dar tot il mananca :))
Ingrediente:
10 oua
50 gr unt
1 cutie de ton in ulei (conserva)
sare, piper
2 linguri maioneza
Ornat :
ardei rosu
frunze de patrunjel
In primul rand fierbem ouale tari, asta inseamna cel putin 10 min. Tonul se scurge de ulei. Taiem ouale, in doua, de data aceasta am taiat cu ustensila de taiat cascaval :) , scoatem galbenusurile si le zdrobim, apoi adaugam untul si amestecam. Condimentam cu sare si piper si adaugam 2 linguri de maioneza. Amestecam si in final adaugam tonul scurs de ulei. Umplem ouale cu posul sau cu lingurita, de data aceasta am ales sa pun cu lingurita, si am decorat cu felii de ardei rosu si frunze de patrunjel verde.
Pofta buna!
De mult nu am facut,asa ca servesc de la tine,imi plac tare mult.Pup!
RăspundețiȘtergereDia, te servesc cu drag!! Pup!
ȘtergereImi place mult tonul(ca de altfel orice peste:))Cred ca au fost delicioase!Pypici fetelor si o zi buna sa aveti!
RăspundețiȘtergereMultumesc! Te pup si eu Teo!
ȘtergereYami...ce bine arata
RăspundețiȘtergereMerci Bianca!! Pup!
ȘtergereSi mie imi place maxim pestele! orice in indopat cu peste, sau pestele cu aproape orice e bun ;)
RăspundețiȘtergereSi mie imi place pestele Anto,dar totusi de ce nu am nici o reteta cu peste? Ma intreb? :))) Tre sa ma pun pe treaba! Pup!
ȘtergereÍgy még nem készítettem töltött tojást, de kipróbálom:)
RăspundețiȘtergereKati , ha szeretitek a halat akkor fog tetszeni!
ȘtergereNu am incercat niciodata, dar cred ca sunt bune!
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
ȘtergereSunt bune Raluca daca va place pestele! Pupicei!!
ȘtergereMama mea le face des si le mananc de fiecare data cu placere!!! Pupici!!!!
RăspundețiȘtergereMihaela , eu de revelion am facut ce prima data , sotul nu prea a fost incantat dar mie mi-au placut! Pupicei!
Ștergere