Ingrediente:
100 gr cascaval felii ( 2 felii Gouda)
50 gr branza de vaci
1 lingura unt
1-2 linguri de smantana
sare, piper
boia de ardei iute
verdeata (frunze de patrunjel / marar)
Cand am facut aceasta rulada imi ramase doua felii de cascaval Gouda si am zis sa nu ramana de izbeliste sa fac o rulada. Zis si facu, am suprapus marginile, le-am lipit vorba aia, sa fie rulada mai mare si am apasat putin sa se lipeasca. Pentru umplutura am amestecat branza de vaci cu untul si sare , apoi am adaugat smantana o lingura sau doua , in functie de cum doriti sa fie compozitia. Am piperat si adaugat o lingurita boia de ardei iute , si a fost gata pasta.
Am intins pe suprafata cascavalului, am presarat patrunjel verde tocat ( puteti folosi si marar) si am rulat cu grija. Am invelit in folie alimentara si am lasat la racit pana a doua zi cand am feliat.
Pofta buna!!
Foarte bine arata!
RăspundețiȘtergereAdor branza in orice felul!Eu si Becali:))))
Pupici!
Alynusa , tare haioasa! Si mie imi place branza in fel si chip! Pupicei!
ȘtergereArata tare tare bine, de mult timp zic si eu ca incerc o rulada din cascaval, dar ce gasisem eu era cu cascavalul inmuiat in apa calda, sau ceva de genul....o sa tin minte ideea ta, pup :*
RăspundețiȘtergereDana, si eu m-am gandit ca trebuie sa inmoi in apa fierbinte dar nu a fost asa. Garantez ca se ruleaza perfect, este maleabil, eu l-am cumparat gata feliat, este cascaval Gouda. Pupicei!
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereCe mult imi plac ruladele de felul acesta! Delicioasa si foarte aspectuoasa!
RăspundețiȘtergereFoarte reusita si sigur o bunatate!!! imi place muuuult!
ȘtergerePupicei!
Multumesc Alexandrina! Pupicei!!
ȘtergereMultumesc Nely! Pupicei!!
ȘtergereTare-mi mai place rulada ta.Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia! Te pup!
ȘtergereSuper... ce pofta mi-ai facut!!!
RăspundețiȘtergereHmm Bianca, ma bucur ca ti-am facut pofta!!
Ștergere