Mihaela , depinde de forma tortului, aceasta are dimensiunea de 22/22 , am una dreptunghiulara de 28/18 , cand fac de dimensiunea aceasta ajunge la 20 pers, iar la kg de ex. tortul acesta a avut 1,8 kg , dar daca faceti ornat cu frisca sau ciocolata are mai putin si ajunge la 20 de pers, eu asa recomand de obicei! Sper ca v-am fost de ajutor... O seara placuta!
buna ziua superb tort !!! si toate retetele imi sunt de folos sunt foarte bune .!!! dar am o intrebare cum se face ,,glazura ,, aia daca se poate numi asa cu care e invelit tortul ? Kristina
Multumesc Kristina pentru aprecieri! Nu este glazura, este fondant colorat si il comand, sau pasta de zahar pe care o prepar si reteta se gaseste aici: http://cevabun-cevadulce.blogspot.ro/2012/01/pasta-de-zahar.html O seara placuta!!
foarte frumos!!!imi place si culoarea!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos si delicat tortul!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine si sigur e foarte bun!!!!Bravo!!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos.. Pup
RăspundețiȘtergeresuper!!!culoarea e foarte placuta.pupic
RăspundețiȘtergereMultumesc Mimi, am ales sa combin albastru cu alb. Puup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adina! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc , mi-ar placea sa va stiu numele, iar de gust au fost foarte multumiti, asa mi sa spus!
RăspundețiȘtergereMultumesc Bianca! Pup!
RăspundețiȘtergereSarah si mie mi-a placut tare mult! Pupici!
RăspundețiȘtergereNu am vazut ceva mai delicat si de efect ca tortuletul tau!
RăspundețiȘtergereFOARTE FRUMOS,FELICITARI!ADELA AM O RUGAMINTE,STII CUMVA CUM SE CALCULEAZA CA SA-MI IASA UN TORT PT 15 PERSOANE?MULTUMESC
RăspundețiȘtergereFoarte frumoasa culoare, in degrade... Felicitari, e superb... Pupici !!!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos. Imi place aspectul marmorat al fondantului.
RăspundețiȘtergereTORTURILE TALE ARATA MINUNAT!
RăspundețiȘtergereNagyon szép lett, nekem nagyon tetszik a kék szin.
RăspundețiȘtergereSUPERB! FOARTE FRUMOASA COMBINATIA DE CULORI II DA O ELEGANTA APARTE
RăspundețiȘtergereMultumesc Teo! pupici!!
RăspundețiȘtergereMihaela , depinde de forma tortului, aceasta are dimensiunea de 22/22 , am una dreptunghiulara de 28/18 , cand fac de dimensiunea aceasta ajunge la 20 pers, iar la kg de ex. tortul acesta a avut 1,8 kg , dar daca faceti ornat cu frisca sau ciocolata are mai putin si ajunge la 20 de pers, eu asa recomand de obicei! Sper ca v-am fost de ajutor... O seara placuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Daniela! Pupici si o seara placuta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina, cine a vrut acesta tort a zis sa fie cu albastru iar eu am combinat cu alb , dar efectual a fost foarte impresionant! Puup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina, o seara placuta!
RăspundețiȘtergereKoszonom Kati!
RăspundețiȘtergereMultumesc Daniela, o culoare placuta vederii! Puup!
RăspundețiȘtergeresuperb! din ce in ce mai frumoase tortuletele tale! bravo!
RăspundețiȘtergereFelicitari, Adela! E dragut si elegant tortul tau!
RăspundețiȘtergerePupici!
Iti multumesc frumos Adela pentru informatii.O saptamana reusita iti doresc,puup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ophelia, esti draguta! Puup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Carmen! Pupici!
RăspundețiȘtergereNu aveti pentru ce , Mihaela, Puteti sa intrebati orice, daca va pot ajuta , raspund cu cea mai mare placere!
RăspundețiȘtergereQuesta torta è meravigliosa! Complimenti! Ti seguo da Roma, Italia!
RăspundețiȘtergereGrazie Ciccia!
RăspundețiȘtergerebuna ziua superb tort !!! si toate retetele imi sunt de folos sunt foarte bune .!!! dar am o intrebare cum se face ,,glazura ,, aia daca se poate numi asa cu care e invelit tortul ? Kristina
RăspundețiȘtergereMultumesc Kristina pentru aprecieri! Nu este glazura, este fondant colorat si il comand, sau pasta de zahar pe care o prepar si reteta se gaseste aici:
Ștergerehttp://cevabun-cevadulce.blogspot.ro/2012/01/pasta-de-zahar.html
O seara placuta!!