duminică, 24 iulie 2011

Tort inimioara albastra cu flori


Este un tort cu blat de cacao, insiropat cu rom, crema, mouse de ciocolata, acoperit cu pasta de fondant...



 

34 de comentarii:

  1. foarte frumos!!!imi place si culoarea!!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine si sigur e foarte bun!!!!Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. super!!!culoarea e foarte placuta.pupic

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Mimi, am ales sa combin albastru cu alb. Puup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc , mi-ar placea sa va stiu numele, iar de gust au fost foarte multumiti, asa mi sa spus!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarah si mie mi-a placut tare mult! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am vazut ceva mai delicat si de efect ca tortuletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  8. FOARTE FRUMOS,FELICITARI!ADELA AM O RUGAMINTE,STII CUMVA CUM SE CALCULEAZA CA SA-MI IASA UN TORT PT 15 PERSOANE?MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoasa culoare, in degrade... Felicitari, e superb... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos. Imi place aspectul marmorat al fondantului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik a kék szin.

    RăspundețiȘtergere
  12. SUPERB! FOARTE FRUMOASA COMBINATIA DE CULORI II DA O ELEGANTA APARTE

    RăspundețiȘtergere
  13. Mihaela , depinde de forma tortului, aceasta are dimensiunea de 22/22 , am una dreptunghiulara de 28/18 , cand fac de dimensiunea aceasta ajunge la 20 pers, iar la kg de ex. tortul acesta a avut 1,8 kg , dar daca faceti ornat cu frisca sau ciocolata are mai putin si ajunge la 20 de pers, eu asa recomand de obicei! Sper ca v-am fost de ajutor... O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc Daniela! Pupici si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc Cristina, cine a vrut acesta tort a zis sa fie cu albastru iar eu am combinat cu alb , dar efectual a fost foarte impresionant! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc Daniela, o culoare placuta vederii! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  17. superb! din ce in ce mai frumoase tortuletele tale! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari, Adela! E dragut si elegant tortul tau!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti multumesc frumos Adela pentru informatii.O saptamana reusita iti doresc,puup!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc Ophelia, esti draguta! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu aveti pentru ce , Mihaela, Puteti sa intrebati orice, daca va pot ajuta , raspund cu cea mai mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  22. Questa torta è meravigliosa! Complimenti! Ti seguo da Roma, Italia!

    RăspundețiȘtergere
  23. buna ziua superb tort !!! si toate retetele imi sunt de folos sunt foarte bune .!!! dar am o intrebare cum se face ,,glazura ,, aia daca se poate numi asa cu care e invelit tortul ? Kristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Kristina pentru aprecieri! Nu este glazura, este fondant colorat si il comand, sau pasta de zahar pe care o prepar si reteta se gaseste aici:
      http://cevabun-cevadulce.blogspot.ro/2012/01/pasta-de-zahar.html
      O seara placuta!!

      Ștergere