Am facut acest piure langa soteul de porc si m-am gandit sa postez separat, la garnituri sa aveti de unde alege, cred ca toata lumea stie cum se face doar depinde de ce adaugam fiecare.
1 kg cartofi
100 ml lapte
100 gr unt/ margarina
sare
Se curata cartofii de coaja, se spala , se taie in 6-8 , acuma depinde de cartofi si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se strecoara de apa, eu pastrez intr-o canita putina zeama si se zdrobesc cu ustensila de zdrobit cartofi, adaugam untul si amestecam, apoi laptele si sare dupa gust, eu mai adaug putin din zeama in care au fiert cartofii, foarte putin...
Pofta, buna !
Garnitura asta chiar ca merge in orice imprejurari si putini cred ca sunt cei care nu o plac!Pupici,Ade si o zi buna sa ai!Mersi de ajutor:)
RăspundețiȘtergeree garnitura noastra preferata !!
RăspundețiȘtergereCel mai bun piureul facut in casa!pupicei!
RăspundețiȘtergereAi drepatete Teo! Nu ai pentru ce , oricand :)! Pupici!
RăspundețiȘtergereAdina, fetelor le place tare mult! Pupici!
RăspundețiȘtergereAsa zic si eu Flory! Pupici!
RăspundețiȘtergereDa, este preferatul copiilor.
RăspundețiȘtergereEu ii fac aproximativ cu mentiunea ca ii fac cu mixerul si nu pun decat unt si lapte...fara apa de la ei.
RăspundețiȘtergerePupici si wekend frumos
Da Mirela este adevarat! Puup!
RăspundețiȘtergereBianca , eu m-am invatat de la bunica mea sa adaug putina zeama de la cartofi, cred ca a ramas in instinct si mostenire, la fel face si mama :) iar de mixat mai fac si asa dar mai rar! Pupici!
RăspundețiȘtergereEu pun la fiert 2-3 catei de usturoi si o foaie de dafin. Oricum ar fi facut, piureul de cartofi e tare, tare bun!
RăspundețiȘtergereAlexandrina nu am incercat si cred ca nu poate fi rau, am sa incerc si asa! Pupicei!
RăspundețiȘtergere