vineri, 13 ianuarie 2012

Rulada de cascaval cu crema de branza picanta



 Ingrediente:
 100 gr cascaval felii  ( 2 felii Gouda)
 50 gr branza de vaci
 1 lingura unt
 1-2 linguri de smantana
 sare, piper
 boia de ardei iute
 verdeata (frunze de patrunjel / marar)
Cand am facut aceasta rulada imi ramase doua felii de cascaval Gouda si am zis sa nu ramana de izbeliste sa fac o rulada.  Zis si facu, am suprapus marginile, le-am lipit vorba aia, sa fie rulada  mai mare si am apasat putin sa se lipeasca.  Pentru umplutura am amestecat branza de vaci cu untul si sare , apoi am adaugat smantana o lingura sau doua , in functie de cum doriti sa fie compozitia. Am piperat si adaugat o lingurita boia de ardei iute , si a fost gata pasta.
 
 


Am intins pe suprafata cascavalului, am presarat patrunjel verde tocat ( puteti folosi si marar) si am rulat cu grija. Am invelit in folie alimentara si am lasat la racit pana a doua zi cand am feliat.
 

 
 
 Pofta buna!!
  

 
 
 
 
 
 

13 comentarii:

  1. Foarte bine arata!
    Ador branza in orice felul!Eu si Becali:))))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alynusa , tare haioasa! Si mie imi place branza in fel si chip! Pupicei!

      Ștergere
  2. Arata tare tare bine, de mult timp zic si eu ca incerc o rulada din cascaval, dar ce gasisem eu era cu cascavalul inmuiat in apa calda, sau ceva de genul....o sa tin minte ideea ta, pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana, si eu m-am gandit ca trebuie sa inmoi in apa fierbinte dar nu a fost asa. Garantez ca se ruleaza perfect, este maleabil, eu l-am cumparat gata feliat, este cascaval Gouda. Pupicei!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mult imi plac ruladele de felul acesta! Delicioasa si foarte aspectuoasa!

    RăspundețiȘtergere