joi, 2 octombrie 2014

Foietaj cu mozzarella si cascaval





Simplu si bun, nu aveti nevoie decat de trei ingrediente si aveti  o gustare delicioasa.


Ingrediente:

  • un pachet aluat foietaj (400 g)
  • 150 g cascaval ras (gouda )
  • 100 g mozzarella
  • un galbenus de ou


  • Aluatul daca  este congelat, atunci se lasa la temperatura camerei pana ce dezgheata.







  • Se pune intr-un bol cascavalul ras si mozzarella zdrobita si se amesteca.












  • Pe urma se presara toata umplutura pe mijlocul aluatului. Se aduc marginile spre umplutura , astfel incat sa acopere  ( vezi foto de jos) si umeziti cu putina apa sa se lipeasca bine marginile, ca la coacere sa nu iasa.
  • Crestati  aluatul  cu cutitul pe mijloc, pe urma ungeti cu galbenusul de ou.
  • Introduceti in cuptorul preincalzit la 180º C si coaceti timp de 30-40 minute pana ce se rumeneste frumos deasupra.







  • Dupa ce este gata, lasati sa se raceasca apoi feliati. 














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu