Am revenit cu reteta, imi pare rau ca nu am putut mai repede :) sorry :).
Ingrediente:
900 gr cartofi
sare si piper negru
2 fire praz
ulei/ unt
500 gr jambon afumat fara grasime
85 gr branza de oi
5-6 rosii cherry
1 lingura verdeata ( patrunjel )
350 + 50 gr smantana
Ornat : cateva fire de patrunjel
Se curata si se taie cubulete cartofii, se pun intr-o cratita, se pune sare, se acopera cu apa clocotita si se fierb, acoperiti 8-10 min pana ce se fac fragezi.
Se feliaza, se spala si se scurge prazul, se incinge cuptorul.
Se taie cubulete jambonul afumat si se prajeste in unt sau ulei 5 min, amestecand frecvent.
Se rade branza, se taie rosiile cherry in doua si se pun deoparte.
Adaugam verdeata la jambon si se gateste un minut, apoi adaugam 250 ml smantana si se amesteca pana da in clocot. Adaugam branza, se amestaca pan ce se topeste branza, apoi adaugam prazul, se condimenteaza dupa gust si se face focul mic.
Se scurg si se sfarama cartofii cu piper negru, cu putin unt si 50 gr smantana.
Se toarna compozitia de jambon intr-un vas termorezistent si se pune piureul obtinut in cerc, iar in mijloc se aseaza rosiile cherry.
Se da la cuptor 15-20 min , la servire se presara cu patrunjelul verde!
Pofta buna!!!!!!
Ingrediente:
900 gr cartofi
sare si piper negru
2 fire praz
ulei/ unt
500 gr jambon afumat fara grasime
85 gr branza de oi
5-6 rosii cherry
1 lingura verdeata ( patrunjel )
350 + 50 gr smantana
Ornat : cateva fire de patrunjel
Se curata si se taie cubulete cartofii, se pun intr-o cratita, se pune sare, se acopera cu apa clocotita si se fierb, acoperiti 8-10 min pana ce se fac fragezi.
Se feliaza, se spala si se scurge prazul, se incinge cuptorul.
Se taie cubulete jambonul afumat si se prajeste in unt sau ulei 5 min, amestecand frecvent.
Se rade branza, se taie rosiile cherry in doua si se pun deoparte.
Adaugam verdeata la jambon si se gateste un minut, apoi adaugam 250 ml smantana si se amesteca pana da in clocot. Adaugam branza, se amestaca pan ce se topeste branza, apoi adaugam prazul, se condimenteaza dupa gust si se face focul mic.
Se scurg si se sfarama cartofii cu piper negru, cu putin unt si 50 gr smantana.
Se toarna compozitia de jambon intr-un vas termorezistent si se pune piureul obtinut in cerc, iar in mijloc se aseaza rosiile cherry.
Se da la cuptor 15-20 min , la servire se presara cu patrunjelul verde!
Pofta buna!!!!!!
sursa: Retete de 30 de minute
Ce bine arata...ce pofta mi-ai facut...
RăspundețiȘtergerePupici
Foarte bine arata si cred ca e si foarte buna.
RăspundețiȘtergereCe buna trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergereImi place cum arata...de incercat, mai incolo un pic...:)
RăspundețiȘtergerehmmmm...am ajuns dupa miros! :)
RăspundețiȘtergerehmmm , cred ca si eu tot dupa miros am venit , ador combinatia asta !!!
RăspundețiȘtergereImi place combinatia de bacon cu praz! Pup
RăspundețiȘtergereMinunat arata.O seara buna.
RăspundețiȘtergereCe combinatie grozava!
RăspundețiȘtergereCat de buna o fi fost!Am niste bacon prin frigi dar praz,ioc:)Pupici!
RăspundețiȘtergereDelicioasa placinta!
RăspundețiȘtergereAstept retetaaaaaaaaaaaaaa , ca mor de placerea ingredientelor
RăspundețiȘtergereD-nelor a fost Foarte gustoasa, pe placul familiei! Va pup si un weekend minunat!
RăspundețiȘtergere