marți, 28 august 2012

Pulpe de pui imbracate in Kaiser si ciuperci la cuptor


Pulpele de pui sunt in topul preferintelor  a fetei mele mai mari, imbracate sau nu,  a mancat cu mare pofta, inafara de ciuperci, acelea  le-am papat eu :)))
In schimb salata de sezon  ii place foarte mult.


Ingrediemte:


6 pulpe de pui ( ciocanele 0
6 felii Kaiser ( 100 gr )
sare, piper
 boia de ardei
250 gr ciuperci
4 catei de usturoi
30 ml ulei
100 ml vin alb


Pulpele de pui se curata,  se spala si se sterg de apa.
Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei , apoi se invelesc in Kaiser si se prind cu scobitori.
Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza pulpele, asezam ciupercile spalate, presaram usturoiul  si turnam vinul.







Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit.
Se lasa 20 minute , apoi se ia hartia si se mai lasa 15-20 miute pana ce se rumenesc.
Stropiti din cand in cand cu zeama.
Asta este tot, noi am servit cu piure de cartof si salata de zezon
Delicios!!!
Pofta mare!!!















12 comentarii:

  1. Sunt sigura ca sunt delicioase! Vezi ca lipseste un "p" in prima propozitie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gafat-o nu :)?! Imi cer scuze !!!! Ce rusine!!! :)

      Ștergere
  2. Buna idee "imbracate" asa. Au iesit rumene si aromate, sigur delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  3. cu gust de afumatura de la kaiser, sigur sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe placul Dianei mele sunt aceste pulpe.
    Pupici la fete!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minden jó van azon a tányéron:-) Nagyon tudnám szeretni!

    RăspundețiȘtergere
  6. Delicioasa mancare!!! Perfecta pentru pranzul meu de azi ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place combinatia , dar mai ales ciupercutele !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca sunt grozave pentru ca am preparat si eu ceva asemanator,doar ca eu am imbracat ciocanelele in prosciutto crudo!:)
    Gust...fara cuvinte!

    RăspundețiȘtergere