Cred ca la toata lumea ii place acest gen de mancare, o puteti servi in mai multe combinatii, doar cu zahar, cu dulceturi sau cu diferite topinguri. Noi am servit cu gem de prune si a adus putin a gomboti cu prune, a fost excelenta asa.
INGREDIENTE PENTRU 4 PERSOANE:
400 gr taitei lati fara ou
2 lg de ulei
100 gr pesmet
sare
100 gr zahar
Se fierb taitei in apa clocotita cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj, avand grija sa nu fiarba prea mult daca sunt fara oua. Dupa fierbere se trec sub un jet de apa rece. Incingem uleiul si adaugam pesmetul, avand grija sa nu se arda.
Apoi se adauga taitei si se scutura putin cratita ca sa se ia pesmetul pe taitei.
Puteti adauga zaharul peste, eu prefer sa-si adauge fiecare in parte si se serveste alaturi cu gem de prune.
Sunt taaare delicioase!!!
Nu am incercat niciodata cu gem, dar pe bune ca mi-ai facut pofta si imi fac pe seara!
RăspundețiȘtergereCristina eu zic ca merita incercat, si sa-mi spui daca ti-au placut!
RăspundețiȘtergereArata super buuuni.Pupicei!
RăspundețiȘtergeren-am papat asa ceva inca dar cred ca-s deliciosi.pupici
RăspundețiȘtergeremami meu ne facea asa ceva :( , insa de cand ea nu mai este :(( , chiar nu am mai papat :( ...
RăspundețiȘtergereminunate!!nu am mancat cu gem, o sa incerc cu prima ocazie...te pup
RăspundețiȘtergereFoarte buni!!!!Arata si foarte bine!
RăspundețiȘtergereTe pup!Alynusa
Mmmmm, de cînd nu am mai mîncat! Mi-ai facut o pofta!
RăspundețiȘtergereDiamar si super buni :)! Pup!
RăspundețiȘtergereSarah , incearca si o sa-ti dai seama daca iti place sau nu :), noua ne place tare mult! Pup!
RăspundețiȘtergereImi pare rau Magda :((( Pupicei!
RăspundețiȘtergereIncearaca Diana! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alynusa! Te pup!
RăspundețiȘtergereSuntem aici sa starnim pofte Maya :)! Pup!
RăspundețiȘtergereReteta asta o facea copiilor nostrii prietena mea cea mai buna care acum e ...departe.E delicioasa!Pup!
RăspundețiȘtergereuite ca asa ceva pana acum nu am mancat....mie imi facea mama cand eram mica doar paste cu zahar si unt,dar taietei si sa aiba si pesmet si dulceata...m-ai facut curioasa!!Pupici!!!
RăspundețiȘtergereAsa este Teo , nu intodeauna ceva complicat e bun, uneori ceva simplu e super bun! :) Pup!
RăspundețiȘtergereNoi mancam si simplu doar pesmet cu zahar, e foarte bun si asa, Mihaela! Pup!
RăspundețiȘtergereDesertul meu din aceasta duminica! Iti multumesc pentru idee, Adela!
RăspundețiȘtergereSa va fie de bine si pe gustul vostru Carmen!
RăspundețiȘtergere