Este o mancarica foarte buna, noua ne place porcul dar se poate pregati cu orice fel de carne sau chiar numai cu legume... cateodata ma loveste criza de timp si de inspiratie si asa se nasc unele mancaruri rapide, si pot sa spun ca este una dintre acele mancaruri...
Aveti nevoie de:
600 gr carne de porc ( pulpa/ muschiulet )
40 ml ulei
2 cepe mari
3-4 catei de usturoi
1 ardei gras rosu
1 lg de bulion
100 ml vin
sare, piper
boia de ardei
Carnea se taie in bucati mai mici, se sareaza foarte putin se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea incepe sa se coloreze, se adauga ceapa taiata marunt si se inabusa impteuna in tigaia acoperita cu un capac. Intre timp, se adauga din cand in cand cate putina apa calda si se amesteca. Cand sa calit si ceapa, se adauga usturoiul pisat, ardeiul taiat fasii, bulionul, putina sare, piper si boiaua.
Se stinge cu vin si putina apa, se pune capacul si se lasa pana ce scade.
Serviti alaturi de garnitura dorita, noi am servit cu piure de cartofi . Pofta buna!
Tare gustos tre sa fie,Adela!O zi buna!
RăspundețiȘtergereBun, Bun!!! Uite tot nu stiam ce sa gatesc azi! Mersi de idee! Pup
RăspundețiȘtergereImi placeeee,foarte buuun!pupicei!
RăspundețiȘtergereFoarte bun Teo! O zi buna!
RăspundețiȘtergereCu placere Cristina! Pup!
RăspundețiȘtergereSi noua ne place FlorY! Pupicei!
RăspundețiȘtergeremmm, ce bunatate!!!!!
RăspundețiȘtergerete pup!
o zi frumoasa!
Foarte buna Dana! Te pup!
RăspundețiȘtergereÎmi place carnea de porc gatita astfel,cu mamaliga...cum altfel? =))
RăspundețiȘtergerePupici :*
Intr-adevar Maya, foarte buna cu mamaliguta dar de data asta am facut piure de cartofi! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereDelicios porcusorul!!!Imi place!
RăspundețiȘtergereMultumesc Licuta! Puup!
RăspundețiȘtergerebun si cu mamaliguta si cu piure ;)
RăspundețiȘtergereDa, Adina, ai dreptate! Pupicei!
RăspundețiȘtergere