O combinatie deliciosa pentru mine, pentru sotul meu o combinatie ciudata, nu prea ii place curry, dar mananca :)
O reteta simpla si delicioasa, o recomand celor care le place sosul curry.
Ingrediente:
1 piept de pui fara os (400-500 gr)
1 kg de cartofi
sare, piper
frunze de patrunjel
coaja rasa de la o lamaie
1 lingura sos de curry ( de buna calitate)
3-4 linguri ulei de masline
Piptul de pui se taie bucatele si se pune intr-un vas, se sareaza (nu foarte mult) si se pipereaza, adaugam o lingura de sos curry si coaja rasa de lamaie. Se amesteca foarte bine si se lasa la rece.
Intre timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem dupa preferinta ( cartofii mei erau destul de maruntei si i-am taiat in doua sau i-am lasat intregi ) se aseaza intr-un vas termorezistent si se presara cu patrunjel verde tocat ( cat doriti, eu am pus 3 fire).
Se scoate carnea de la rece se aseaza peste cartofi, stropim cu uleiul de masline si asezam o bucata de staniol.
Coacem in cuptorul incalzit 30 min, apoi luam folia si mai lasam 15-20 min (depinde de cuptorul fiecaruia)
Mie imi place mancarea picanta si i-am servit alaturi de ardei iute in otet si cu patrunjel proaspat tocat.
Pofta mare!!!
tare bine arataaaa...
RăspundețiȘtergereMultumesc Coco! Pup!
ȘtergereUite cum am gasit eu, unde sa ma autoinvit la prinz... Bun, bun cu piept de puiut... Pupici !
RăspundețiȘtergereDaniela, si mie mi-a placut! :) Pupici!
ȘtergereBun, bun! Vin si eu la masa...
RăspundețiȘtergereCristina te astept cu drag!! Pupici!
ȘtergereDelicios puiul cu sosul de curry!
RăspundețiȘtergereSunt de aceasi parere Haplea! :)
Ștergerece pofta imi faci la ora asta!
RăspundețiȘtergereAlinutzaEu te servesc sa-ti stapanesti pofta! :) Pupici!
Ștergereoooo...ce bunatate!o reteta foarte buna!
RăspundețiȘtergereDiana ma bucur ca iti place, a fost simplu si bun! Pupici!
ȘtergereCUM AI FACUT SOSUL DE CURRY?
RăspundețiȘtergereDana nu am facut sosul, este cumparat, sunt in cautare de reteta, probabil voi prepara si eu! O seara placuta!
Ștergere