marți, 5 iulie 2011

Snitel pane de porc


La Andrea mea ii place tare mult snitelul, sunt preferatele ei, nu termin de facut si ma intreaba cand mai fac :))). Sunt mai multe moduri de a pregati snitel dar acesta  este crocant si  ne place mai mult ..

 600 gr carne macra de porc
 100 ml ulei, 
 2 oua, 
 50 gr faina, 
 150 gr pesmet alb,
 sare, piper, boia de ardei dulce.
 Carnea, din pulpa de obicei, se taie in felii care se bat pana se subtiaza, dupa care se presara cu amestecul de condimente pregatit,  se dau prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti. Se scot pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe plusul de ulei.





 Servim cu diferite legume sotate sau cu piureuri.



Enjoy!!!!!!!!

12 comentarii:

  1. Doar am baut cafeau si ce vad la tine....deja mi se facu foame!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Woww, cum arata...bun, bun!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) am starnit pofte Janet? O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu are cum sa nu-ti placa Antonina, daca nu iti place carnea de porc inlocuesti cu alta si tot i buna :))) pup!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Io pot sa le servesc si alaturi de o salata,numai sa le servesc ca-mi plac taaaare mult!pupicei muuulti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foaaarte faine asa subtirele si au o crusta perfecta.Îmi plac asa crocante.Lecker!

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) merg aaturi de o salata Flory, mie imi place cel de varza. Pupici, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si noua ne plac crocante Maya, tare mult! puup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nagyon ínycsiklandó, mi is nagyon szeretjük.

    RăspundețiȘtergere