Este un aperitiv foarte bun, atat cald cat si rece, si da bine pe un platou suedez cu de toate...
1/2 kg pulpa de porc
sare, piper
boia de ardei dulce
100 gr branza de oaie / cas de oaie
2 oua
50 gr faina
ulei
Pulpa se curata, se feliaza bucati,nu foarte mari si se bat, se condimenteaza. Asezam branza si rulam, se prind cu o scobitoare, (procedam asa cu toate feliile de carne) pe urma se dau prin faina si ouale batute, se prajesc in uleiul incins ( aici nu mai am poze , pur si simplu am uitat sa mai fac )
Este un aperitiv bun si se pregateste foarte repede... Enjoy!!!!!!
ingenioasa ideea! intr-adevar eficient ptr platourile cu aperitive!
RăspundețiȘtergereCe buna rulada asta,as manca si eu o feliuta macar,pupici!
RăspundețiȘtergereFoame la mine, foame mare.. si nici nu mai fac de mancare ca plec la mare.. Imi dai si mie o bucatica te rog? hmmm bun mai e!! te pup
RăspundețiȘtergereCand mai fac platou, nu va lipsi cu siguranta, Ophelia! Puup!
RăspundețiȘtergereFlory, macar una , eu iti dau toata rulada! Puup!
RăspundețiȘtergereAAAaahhhhhha deci pleci la mare?! Concediu?! Distractie faina Antonina! Iti fac pachet? Te pup!
RăspundețiȘtergereGrozave!!!...Nu refuz, nu refuz...
RăspundețiȘtergereSsigur ca-s gustoase...si dau bine pe platou!!As servi si eu cu mare placere o bucatica dar,sant sigura ca le-ati terminat.Sa va fie de bine!
RăspundețiȘtergerePupici si pe curand!!!
Licuta, draguta esti, te invit la masa. Pup!
RăspundețiȘtergereOhoo, da Petronela le-am terminat repade, multumim. Pupici!
RăspundețiȘtergereCred ca sunt foarte gustoase ruladele tale. Merita incercate! o zi frumoasa
RăspundețiȘtergereGabY au fost asa de bune , ca au disparut ca prin minune! Puup!
RăspundețiȘtergeresigur gustoase si da,o prezentare frumoasa,as vrea si eu o feliuta mica,mica,pupici
RăspundețiȘtergereCu cea mai mare placere, Ina ! Pupici!
RăspundețiȘtergere