Am pregatit acum 2 saptamani acesti cartofi, bine intre timp am mai facut, dar acum am dat de poze, este o reteta foarte simpla si foarte buna, bunica mea facea asa auriti dar cu patrunjel...
1 kg de cartofi marunti noi
100 ml ulei
sare, piper
rozmarin
apa
Spalam bine cartofii, cu ocazia asta se mai decojesc dar nu in totalitate, i fierbem in apa cu sare... cand sunt fierti se scurg de apa, intr-o tigaie sau o cratita se incinge uleiul se adauga cartofii ( nu se mai curata, au o pielita mai subtire se pot manca si asa) se condimenteaza si se pun cateva ace de rozmarin, se lasa pana ce devin aurii , imi plac tare mult asa, sunt moi inauntru si crocanti pe dinafara ... se servesc langa diverse fripturi... POFTA BUNA!
gata mi-e foame clar !! si musai vreau cartofi !
RăspundețiȘtergereCe buni,preferatii nostrii,pupici!
RăspundețiȘtergereTi-am facut pofta Anto? :)))
RăspundețiȘtergereSi ai nostrii Flory, puup!
RăspundețiȘtergereSi la noi sunt la "moda" cartofii datorita faptului ca fetita mea ii adoraE adevarat ca fierti si apoi prajiti capata o savoare aparte.
RăspundețiȘtergereCartofii atia nu i-as refuza nici daca as fi satula!
RăspundețiȘtergereArata fantastic!Le simt aroma pîna aici!
Teo si noua ne plac la nebunie. pupici!
RăspundețiȘtergereMaya si eu simt niste arome de la tine, suntem chit ;)... Pupici!
RăspundețiȘtergere