marți, 12 iulie 2011

Varza scazuta cu carne de porc



Este o mancare  foarte buna si usor de pregatit, daca tot este sezonul  de varza , mancam varza in fel si chip :)))...
 Avem nevoie de:
 1/2 kg pulpa de porc
 1 ceapa
 1 varza mica
 2-3 lg ulei
 sare, piper
 boia de ardei dulce
 marar 
 1 lg faina
 150 ml bulion 
 1-2 rosii
 1 ardei capia rosu
  Taiem varza, tocam ceapa, spalam carnea si o taiem bucati... calim ceapa in ulei , adaugam carnea , condimentam si adaugam 2 lingurite de boia de ardei dulce, lasam 1 min pe foc apoi adaugam 1 cana de apa... adaugam varza taiata, ardeiul taiat si mai completam cu putina apa, sa cuprinda toata varza... lasam sa fiarba pana ce scade si a fiert carnea... spre final adaugam   bulionul amestecat cu o lingura de faina si marar tocat...
 
 ...Taiem felii de rosii deasupra si introducem in cuptorul incalzit cca 10  min  sau lasam pe foc mic  acoperit cu un capac pe ochiul de la aragaz....
 
Pofta buna!!!
 
 

4 comentarii:

  1. Ce mult imi place cu muuuult marar!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am mancat cu mare pofta aceasta mancare, in special fetele, Flory! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo , noua ne place , dar voua? :))) Pup!

    RăspundețiȘtergere