sâmbătă, 3 decembrie 2011

Tort caleasca



Am facut cu placere acest tort, modelul mi-a fost trimis de mamica sarbatoritei,  eu am facut rotile mai mari si spatele l-am rotunjit  putin, era foarte drept, fata de modelul ce l-am primit. Tortul a avut  blat de cacao si blat de vanilie, insiropat cu vanilie, o crema de ciocolata si o crema de caise. (2,600 kg)
Papusica am facut-o cadou  din partea noastra ial calul este de la caleasca  Andreei mele. Ps. rotile le-am facut exact ca la caleasca Andreei.
 
 

 

 

30 de comentarii:

  1. Adela, atunci cand te apuci sa faci iti dai seama cat de greu este. Doar ce am terminat de decorat al doilea tort imbracat in fondant, a iesit frumos, dar am avut probleme cu fondantul, s-a facut falduri pe margini :| l-am facut acasa dupa o reteta cu miere si gelatina, si nu stiu cum sa il fac sa nu se onduleze asa de tare. Arata minunat caleasca ta, chiar nu imi dau seama cum ai facut rotile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte reusita caleasca, ca de roti ...nu mai zic nimic! Cu siguranta sarbatorita a fost incantata! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow!!!!!ce frumos a iesit!Felicitari, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa caleasca! Felicitari, Adela!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca torturile tale sunt adevarate capodopere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata fenomenal tortul!! Mi-ar placea sa ma intorc in timp si sa primesc in dar asa un tort!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Superb!Foarte reusit tortul!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti fantastica!!!Fiica mea Andrada a tinut sa precizeze ca este...extraordinar:)))))Pupici:x

    RăspundețiȘtergere
  9. ce frumoasa e caleasca!!! Super ti-a iesit.. pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate ultimele bunatati sunt de vis, tortul este o frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata splendid tortul!Ce folosesti ?Pasta de zahar,delapte praf sau?? Vreau si eu reteta,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela asa este , numai cand te apuci iti dai seama. Stai linistita ca se nmai intampla , pasta este de vina, ori se usca prea repede, in timp ce lucri ori este prea apatoasa sa zic asa si mie mi se intampla foarte des, azi de exemplu nu am putut sa o intind fiindca prea se inmuia si asta din cauza atmosferii. Nu stiu ce solutie sa-ti dau fiindca de multe ori nici eu nu gasesc si am o reteta de pasta foarte buna, zic eu! Rtile le-am decupat dupa rotile de la caleasca fiicei mele, foarte simplu. Am intins pasta si am asezat roata dupa care am decupat. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc Cristina pentru aprecieri! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Diana mi-ar placea sa primesc si eu din cand in cand , nu facut de mine :))) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc Maria, o pup pe Andrada! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mutumesc Ionela si Dan! O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Flory, pasta de zahar! Am sa postez curand reteta, inca nu am reusit sa fac poze! Promit ca am s-o fac ! Pupici!

    RăspundețiȘtergere