Este supica preferata a fetelor, de pui sau de vita , nu conteaza, doar taitei si galuste sa fie :)) !!!
Si cred ca are la cine sa semene, la mamica lor:)))) si mie imi place tare mult, in mod special aceasta, de vita.
Ingredientele sunt aceleasi ca si la supa de pui, sau depinde de gustul fiecaruia.
Eu am pus mai multe legume sa fac si o salata de boeuf si a iesit o supa delicioasa:
400 gr rasol vita
500 gr pulpa de vita
1/2 kg morcovi
1 pastarnac
1 patrunjel
1 ardei galben mic
1 gogosar verde (optional)
1 ceapa
1 catel de usturoi
sare
piper boabe
frunze de patrunjel verde
taitei pentru supa
Am spalat putin carnea si am dat la fiert intr-o oala cu presiune (fierbe mai repede si isi pastreaza aromele ) in apa cu sare cca 30 min. Intre timp am curatat legumele si am taiat in doua pe diagonala ardei iar radacinoasele le-am lasat intregi, apoi am dat la fiert in supa. Am mai adaugat boabe de piper si am lasat pana ce a fiert carnea, inca o ora.
Dupa ce a fiert carnea, am luat de pe foc si am lasat 30 min sa se limpezeasca, apoi am strecurat.
Daca aveti taitei de acasa recomand sa fierbeti in supa, isi pastreaza gustul si e supa mai buna, nu sunt fainosi ca si cei cumparati. Daca aveti taitei cumparati, fierbeti separat si clatiti sub un jet de apa rece, apoi adaugati in supa.
Serviti cu patrunjel verde, presarat la urma si piper proaspat rasnit!!!
Pofta buna!!!
foarte bine arata!!!pupici :*
RăspundețiȘtergerebuna,buna supita!!! perfecta penru oricine!!!in special pentru cei mici :))Pupici si o zi buna!!!
RăspundețiȘtergereArata de nota 10+!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana!! Pupici!!
RăspundețiȘtergereIntr-adevar Mihaela! Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina!!! Pup!
RăspundețiȘtergereDoamne ce supica buna!
RăspundețiȘtergereImi salvez reteta.
Multumesc de aprecieri si de vizita! :)
RăspundețiȘtergere