carne de pui (piept, pulpe)
3-4 morcovi
2-3 radacini de patrunjel
1/2 telina mica
1 cutie mazare mica
2-3 castraveciori murati
sare, piper
maioneza din 2 galbenusuri
Fierbem carnea si legumele, eu am avut gata fierte din supa de pui, dam prin razatoarea mare toate legumele, taiem marunt carnea, castraveciorii... punem toate ingredientele impreuna, condimentam si adaugam maioneza facuta din 2 galbenusuri... asta este salata , ornam dupa preferinta, eu am facut in forma de puisor, am lasat o lingura de maioneza pentru ornat si cateva fasii de morcov...
POFTA BUNA!
Salata ca salata..decorul...minunat:)
RăspundețiȘtergereFaina ideea.
Pupici
merci Bianca! pup!pup!
RăspundețiȘtergereCe frumos arata puiul, cred ca au fost tare incantate fetele tale!
RăspundețiȘtergereda Livia, au fost incantate! Weekend placut!
RăspundețiȘtergereExcelenta ideea, foarte frumos puiul!
RăspundețiȘtergereMerci Liana! Weekend placut
RăspundețiȘtergeresuper! excelenta ideea!
RăspundețiȘtergereMultumesc Giovanna!
RăspundețiȘtergerece dragalasa ornare
RăspundețiȘtergereMultumesc Ina!
RăspundețiȘtergereeste o salata boeuf
RăspundețiȘtergereda asa se spune si pe la noi dar nu o poti numi fiindca salata de boeuf este cu carne de vita de unde si numirea anonim... o zi placuta!
RăspundețiȘtergeresalata boeuf se face cu ce carne iti place, nu neaparat cu o anumita carne
RăspundețiȘtergereMinunat acest puisor!!!!te pup :*
RăspundețiȘtergere