Este o mancarica usor de preparat si foarte gustoasa, eu o fac usor picant...Pentru ingrediente avem nevoie de:
1/2 kg pipote si inimi de pui
3 cepe mai mari
2 catei usturoi
1 ardei capia rosu sau pasta de ardei
sare
piper
boia de ardei iute
apa
3-4 lg de ulei
400 gr macaroane
Calim ceapa in ulei, adaugam usturoiul, ardeiul sau pasta de ardei (eu am folosit pasta de ardei facuta de mine), si pipotele cu inimi... condimentam punem 2 lingurite de boia de ardei iute, turnam apa cat sa acopere pipotele si lasam sa fiarba... daca a scazut apa si nu sunt fierte mai adaugati putina apa... se fierb macaroanele in apa cu sare , se scurg si se adauga la mancarica, se lasa 2-3 min pe foc...daca doriti mai iute se mai poate pune spre final piper si serviti cu ardei iute murat.
Pofta buna!
Foarte bune!!! as vrea si eu o portie...
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Multumesc Nely! Noapte buna!
RăspundețiȘtergere