Tot am vazut pe bloguri creier panne si am zis sa fac si eu varianta mea.
Pentru ingrediente avem nevoie de:
Pentru ingrediente avem nevoie de:
creier de porc ( eu am avut in jur de 600 gr)
2-3 foi de dafin
1 lg otet
sare, piper, boia de ardei
100 gr faina
2 oua
150 gr pesmet
ulei
Lasam creierul vreo 2 ore in apa rece sa iasa sangele, curatam de pielita si punem la fiert in apa cu sare, foi de dafin si otet. Dupa ce a fiert se scoate, se lasa la racit apoi se condimenteaza, se da prin faina prin ouale batute si pesmet, apoi se pune ulei la incins intr-o tigaie si se pun la prajit. Se scot pe servetele de bucatarie pentru a absorbi uleiul, apoi se servesc cu garnitura dorita si o salata de legume proaspete.
POFTA BUNA!
Foarte bun!
RăspundețiȘtergereAm sa incerc si eu.
RăspundețiȘtergereIncearca Kati este foarte bun!
RăspundețiȘtergere