Ca sa ne si indulcim... pt ingrediente avem nevoie de: 6 oua, 6 lg de apa, 12 lg de zahar, 30 ml ulei, 20 gr de cacao, 8 lg de faina...Batem albusurile spuma adaugam galbenusurile...
...adaugam si uleiul...
...mai batem umpic, adaugam cacao...
...iar la final faina, amestacam cu grija cu o paleta de lemn...punem blatul intr-o tava cu hartie de copt si introducem la cuptor 20-30 min...asa arata blatul meu...
Se insiropeaza cu : 100 ml apa, 50 gr zahar, 1 cappuccino de rom
Pt crema avem nevoie de: 4 galbenusuri, 200 gr zahar, 250 gr unt/margarina, 1 cappucino rom, 2 lg de cacao. Mixam galbenusele cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul si punem pe bm pana ce se ingroasa, adaugam cacao si cappucino... frecam untul/margarina spuma si adaugam crema de oua...
crema se pune deasupra la blatul insiropat...
...deasupra se glazureaza cu: 150 gr ciocolata si 50 ml frisca (ciocolata se topeste in frisca)...spre final iasa o prajitura delicioasa... eu m-am jucat putin cu ciocolata...
...sa aveti pofta dulce!!....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu