miercuri, 1 iunie 2011

Pui si cartofi noi cu rozmarin

Este o reteta simpla si  foarte usor de pregatit, inca prea simpla, dar foarte buna... cum noi suntem ,,fani : cea mai buna leguma ii carnea,,  dispare rapid din farfurie, nu ca, nu ne-ar placea legumele sa nu fiu interpretata cel putin eu sunt fan legume-fructe dar pe prim plan este carnea, dar sa nu credeti caci gatesc carne zilnic ,  nici vorba, cum imi vine la indemana si ce ingrediente avem... pe criza asta, iar la noi in oras nu prea gasesc uneori legume si fructe  mai putin cunoscute sa zic asa, sau chiar ierburi si altele... in fine, am deviat de la subiect sa trecem la ale noastre, asa se pare m-am trezit vorbareata de fel nu prea sunt , trec direct la subiect dar cred ca am visat azi noapte  ceva de m-am trezit asa vesela :))... iar am deviat de la subiect :))...
Avem nevoie asa:
pulpe de pui (am avut eu)
1kg cartofi noi
ulei
sare, piper
rozmarin
Pregatim carnea, o spalam, curatam cartofii, eu am avut mai mari si i-am taiat pe diagonala apoi fasii cca de 1 cm , asezam in tava de friptura cartofi, apoi carnea peste, saram,  piperam , presaram rozmarin apoi turnam ulei cat considerati, nu am dat o cantitate...

...acoperiti cu o folie aluminiu si introduceti la cuptor cca 20 min , descoperiti si lasati sa se rumeneasca usor, cam asta este tot, o mancare rapida cand  ramaneti in pana de inspiratie...
Bon apetit!!!



12 comentarii:

  1. Cat de bine arata,ador rozmarinul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Flory a disparut foarte repede din farfurii! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot la cuptor si tot cu rozmarin am facut si eu cartofii noi, pe hirtie de copt... lipsea carnita asta pe care o vad in pozele tale... Tura viitoare o fac ca tine... yamiii.-... mi s-a facut foame ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca spuneai mai devreme Daniela, va serveam cu cea mai mare placere :)) ... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mmmmmmmmmm que plato mas apetitoso.
    Un saludo

    RăspundețiȘtergere
  6. Woooow, ce mult imi place!!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ideea cu cartofii noi! Eu inca nu am vazut la noi! Sau n-oi fi fost eu pe faza???
    Pana acum, eu nu am folosit rozmarin, dar am sa merg pe mana ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Marinela daca nu incerci nu stii, o sa-ti dai seama daca iti place sau nu, cartofii la noi au aparut, de sapt asta sunt pe piata, ma refer la cartofii nostrii!

    RăspundețiȘtergere