Este o reteta simpla si foarte usor de pregatit, inca prea simpla, dar foarte buna... cum noi suntem ,,fani : cea mai buna leguma ii carnea,, dispare rapid din farfurie, nu ca, nu ne-ar placea legumele sa nu fiu interpretata cel putin eu sunt fan legume-fructe dar pe prim plan este carnea, dar sa nu credeti caci gatesc carne zilnic , nici vorba, cum imi vine la indemana si ce ingrediente avem... pe criza asta, iar la noi in oras nu prea gasesc uneori legume si fructe mai putin cunoscute sa zic asa, sau chiar ierburi si altele... in fine, am deviat de la subiect sa trecem la ale noastre, asa se pare m-am trezit vorbareata de fel nu prea sunt , trec direct la subiect dar cred ca am visat azi noapte ceva de m-am trezit asa vesela :))... iar am deviat de la subiect :))...
Avem nevoie asa:
pulpe de pui (am avut eu)
1kg cartofi noi
ulei
sare, piper
rozmarin
Pregatim carnea, o spalam, curatam cartofii, eu am avut mai mari si i-am taiat pe diagonala apoi fasii cca de 1 cm , asezam in tava de friptura cartofi, apoi carnea peste, saram, piperam , presaram rozmarin apoi turnam ulei cat considerati, nu am dat o cantitate...
...acoperiti cu o folie aluminiu si introduceti la cuptor cca 20 min , descoperiti si lasati sa se rumeneasca usor, cam asta este tot, o mancare rapida cand ramaneti in pana de inspiratie...
Bon apetit!!!
Cat de bine arata,ador rozmarinul!
RăspundețiȘtergereFlory a disparut foarte repede din farfurii! pupici!
RăspundețiȘtergeremmmm... yummy.... ce buuuun...
RăspundețiȘtergereTare bun Giovanna!
RăspundețiȘtergereTot la cuptor si tot cu rozmarin am facut si eu cartofii noi, pe hirtie de copt... lipsea carnita asta pe care o vad in pozele tale... Tura viitoare o fac ca tine... yamiii.-... mi s-a facut foame ...
RăspundețiȘtergereDaca spuneai mai devreme Daniela, va serveam cu cea mai mare placere :)) ... Pupici!
RăspundețiȘtergereMmmmmmmmmm que plato mas apetitoso.
RăspundețiȘtergereUn saludo
Woooow, ce mult imi place!!! Pupici!
RăspundețiȘtergereUn saludo para ti Trini!
RăspundețiȘtergereSi noua ne-a placut Nely! Pupici!
RăspundețiȘtergereBuna ideea cu cartofii noi! Eu inca nu am vazut la noi! Sau n-oi fi fost eu pe faza???
RăspundețiȘtergerePana acum, eu nu am folosit rozmarin, dar am sa merg pe mana ta! :)
Marinela daca nu incerci nu stii, o sa-ti dai seama daca iti place sau nu, cartofii la noi au aparut, de sapt asta sunt pe piata, ma refer la cartofii nostrii!
RăspundețiȘtergere