Iata o supica fara carne ce imi place tare mult, sotul si cea mare nu sunt foarte incantati, dar nu prea au sanse sa comenteze prea multe :)))
Avem nevoie de:
2 morcovi
1 patrunje
1 ardei gras galben (puteti folosi de care vreti)
1 ceapa
3-4 rosii potrivite
2-3 lg ulei
100 ml bulion/ suc de rosii proaspat
frunze de telina si patrunjel verde
sare, piper
150 gr taitei subtiri
apa
Curatam si taiem dupa preferinta legumele... calim in 2-3 lg ulei ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeiul, adaugam rosiile taiate cuburi, condimentam si turnam bulionul, apoi completam cu apa... sa fie cca 2 l de supa... cand sunt fierte legumele, adaugam taitei subtiri fierti in apa cu sare si tocam frunze de telina si de patrunjel ...de obicei taitei de magazin i fierb separat doar cel de casa fierb in supa sau ciorba, fiindca am patit-o de multe ori ca mi sa ingrosat supa de la taitei si pot sa spun ca am folosit de calitate...
Arata atat de apetisant!La cat este de rece afara,o supa fierbinre,ar cadea la fix!
RăspundețiȘtergereAsa este Janet parca vine toamna, iar supa este o mancare usoara si buna pentru iubitorii de legume. Pupici!
RăspundețiȘtergereCe buna!!!Si bunica mea face supica de rosii,doar ca nu piune taitei!pupicei
RăspundețiȘtergereFlory eu cand pun taitei cand orez, depinde ce toane am :))...puupici!
RăspundețiȘtergere