luni, 18 iunie 2012

Pulpe de pui cu rosii la cuptor


Daca vreti ceva simplu , rapid si bun, va recomand aceste pulpe de pui delicioase!!! Eu m-am lins pe degete, dupa ce am papat tot din farfurie , iar restul familiei  a spus sa mai fac!!! :)))



Ingrediente:


6 pulpe de pui (ciocanele)
1 capatana de usturoi mai mic
1 ardei iute
100 gr rosii tocate in suc propriu / sucul de la 3 rosi potrivite
busuioc proaspat / uscat
sare, piper
ulei


Pulpele se curata si se spala,  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se aseaza intr-un vas termorezistent, adaugam usturoiul si ardeiul verde taiat rondele si turnam putin ulei  si rosiile taiate tot cu suc.
Se acopera cu hartie de copt si se da la cuptor cca 20 min acoperit , apoi descoperit  pana ce se rumeneste.
 





Serviti alaturi de garnitura dorita, eu va recomand morcovi  si putina telina, sotati si piure de cartofi, delicios!!!









Pofta mare!!!

8 comentarii:

  1. Suna tare bine reteta de pulpite si arata tare yammy.xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Bune-bune ! :)
    Si la desert o prajiturica cu crema de mascarpone!
    Asta da masa !

    P.S: Am facut ciupercile pane si au fost o nebunie ce a trecut repede ! De-abia am apucat sa le pozez !:))
    Multam fain de reteta !:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bune sunt... Vreau si eu o portie!!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. o astfel de mancarica e oricand binevenita!!Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata tare bine... si noi tot pulpite la cuptor am devorat aseara, bineinteles cu cartofi la cuptor... si iar a reclamat odrasla ca n-am pus doua pulpe pentru ea, inainte nici nu se apropia de carnea de pui, baga cartofi la greu in ghiozdanel, acum renunta la cartofi si baga puiutul... se vede ca seamana cu mama'sa.. hi, hi... Pupici !

    RăspundețiȘtergere