Ingrediente:
1 kg carofi noi
sare, piper
4-5 linguri ulei
verdeata ( frunze de patrunjel, marar)
Cartofii ii curatam si spalam, ( eu am avut de import si erau marisori ) si ii taiem in patru ( depinde de cat de mari sunt).
Intr-un vas termorezistent asezam hartie de copt si asezam cartofii. Ii condimentam, turnam uleiul si verdeata. Introducem la cuptor, pana ce se coc.
Servim alaturi de o friptura sau chir cu o salata de sezon.
sunt o bunatate|!!!
RăspundețiȘtergereHmmm, ce bune sint... n-am mincat inca, cartofi noi anul asta, tot le astept pe alea din gradina, dar dupa grindina de aseara care "a curatat" tot, inclusiv fructele din copaci, nu stiu daca mai am norocul la recolta proprie... Virtual servesc de la tine, ca sa-mi treaca pofta... Pupici !
RăspundețiȘtergereFoarte buni asa simpli... Si noi ii preferam asa!
RăspundețiȘtergerePupici
Ce-mi plac, si-ar merge tare bine cu ficateii de porc ce tocmai i-ai postat!
RăspundețiȘtergereO saptamana minunata sa ai!
excelenta reteta!
RăspundețiȘtergere