Ingrediente:
1/2 kg ciuperci Champignon
sare, piper
2-3 oua
100 gr faina
pesmet
ulei
frunze de patrunjel
Se curata si se spala ciupercile. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga patrunjelul verde, tocat.
Se condimenteaza ciupercile si se dau prin faina. Apoi se trec prin oul batut si pesmet. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti, apoi se scot pe servetele de bucatarie, ca sa absoarbe uleiul.
Servim calzi, sunt bune si reci!!!
Pofta mare!!
Clar , am sa particip la Provocarea Dulce Romanie, gazda lunii fiind Andie, tema fiind retete vegetariene, o provocare, pentru carnivora din mine :))))) Oricum ador legumele si cred ca m-as obisnui si cu stilul acesta de viata, oricand :)
Pup pe toata lumea!!!! Weekend minunat!
N-am mai mancat ciuperci de foarte mult timp... Mi-ai facut o pofta...
RăspundețiȘtergerePupici
foaaarte bune!Pup
RăspundețiȘtergereEz nagyon fincsi tud lenni! Férjem szerint jobb, mint a rántott hús:-)
RăspundețiȘtergereLe-as papa pe toate,asa de mult imi plac.Te pup!
RăspundețiȘtergereInca o idee excelenta!!
RăspundețiȘtergereMama , ce le-as tavali in sos de usturoi !:))
RăspundețiȘtergereBune rau !:)
Pupici !
Buna idee! O sa fac si eu ciuperci pane pentru ca prea arata bine!
RăspundețiȘtergereCiuperci as manca oricand! Pane sunt foaret bune!!!
RăspundețiȘtergere