joi, 14 iunie 2012

Ciuperci pane


Ingrediente:


1/2 kg ciuperci Champignon
sare, piper
2-3 oua
100 gr faina
pesmet
ulei
frunze de patrunjel


Se curata si se spala ciupercile. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga patrunjelul verde, tocat.
Se condimenteaza ciupercile si se dau prin faina. Apoi se trec prin oul batut si pesmet. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti, apoi se scot pe servetele de bucatarie, ca sa absoarbe uleiul. 
Servim calzi, sunt bune si reci!!!
Pofta mare!!
Clar , am sa particip la Provocarea Dulce Romanie, gazda lunii fiind Andie, tema fiind retete vegetariene, o provocare, pentru carnivora din mine :)))))  Oricum ador legumele si cred ca m-as obisnui si cu stilul acesta de viata, oricand :)
Pup pe toata lumea!!!! Weekend minunat!













8 comentarii:

  1. N-am mai mancat ciuperci de foarte mult timp... Mi-ai facut o pofta...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ez nagyon fincsi tud lenni! Férjem szerint jobb, mint a rántott hús:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-as papa pe toate,asa de mult imi plac.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama , ce le-as tavali in sos de usturoi !:))
    Bune rau !:)

    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna idee! O sa fac si eu ciuperci pane pentru ca prea arata bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciuperci as manca oricand! Pane sunt foaret bune!!!

    RăspundețiȘtergere