sâmbătă, 9 iunie 2012

Cartofi noi cu verdeata



Ingrediente:


1 kg carofi noi
sare, piper
4-5 linguri ulei
verdeata ( frunze de patrunjel, marar)

Cartofii ii curatam  si spalam, ( eu am avut de import si erau marisori ) si ii taiem in patru ( depinde de cat de mari sunt).
Intr-un vas termorezistent asezam hartie de copt si asezam cartofii. Ii condimentam, turnam uleiul si verdeata. Introducem la cuptor, pana ce se coc.
Servim alaturi de o friptura sau chir cu o salata de sezon.
 
 
 
 




5 comentarii:

  1. Hmmm, ce bune sint... n-am mincat inca, cartofi noi anul asta, tot le astept pe alea din gradina, dar dupa grindina de aseara care "a curatat" tot, inclusiv fructele din copaci, nu stiu daca mai am norocul la recolta proprie... Virtual servesc de la tine, ca sa-mi treaca pofta... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buni asa simpli... Si noi ii preferam asa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-mi plac, si-ar merge tare bine cu ficateii de porc ce tocmai i-ai postat!
    O saptamana minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere