joi, 24 ianuarie 2013

A 3-a zi de dieta


Mic dejun ora 8:00 :  1 felie de  paine  neagra prajita  (50 g ) cu  pateu de vinete si ciuperci sau zacusca cu vinete
                                 1 mar
                                 1 cana de ceai cu menta  si  felii de lamaie

Pranz ora 13:00 :   Ciorba taraneasca de pui , doar ca in loc de un pui intreg folositi piept de pui fara piele, caliti legumele doar intr-o lingura de ulei si eliminati cartofii.

Cina ora 18:00 :  Salata de spanac cu oua si telemea ,dupa reteta de aici, doar ca adaugati doar 2 oua si  telemeaua sa fie nesarata si cu continut minim de grasime.

Pofta mare!!

 Ps: Intre mese mai mancati cate un mar,  sau beti ceai de menta, sau apa plata cu lamaie. Si nu uitati de exercitii!! Spor!!!

7 comentarii:

  1. Daca treci de stresul psihic o sa fie mult mai usor.Pe mine asta ma omoara!:)
    Acum mi-am cumparat si o centura abdobinala Sanitas si o folosesc in fiecare zi cam 4 ore;sincer se vede!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da fetelor stiu ca este greu , dar cu putina rabdare, reusim!!!
    Dupa parerea mea orice dieta ai tine, daca o respecti , faci cat mai multe exercitii, se vad rezultatele.
    Inainte sa o am pe cea mica, am avut 80 de kg la 1,55 m am tinut o dieta, daca o pot numi asa ; am renuntat la paine , mancam orice, dar in cantitate foarte mica ( sa nu ma satur) si am facut zilnic o ora de exercitiu si am reusit sa dau jos 13 kg ( in 5 luni de zile), apoi am ramas insarcinata si am renuntat.
    Am ajuns la 86 de kg pe parcursul sarcini, am fost ca un balon urias, dar dupa ce am nascut , intr-un timp de 6 luni de zile am ajuns la 52 de kg. Am alaptat , renuntasem la paine si am mancat cat mai multe fructe , legume si carne, lactate doar branzeturi si iaurturi ( nu-mi place laptele ).
    Dupa aceea am ajuns iar la 58-59 kg, iar de sarbatori am mai pus 2 kg si asta doar ca sunt o mare gurmanda, imi place sa mananc si imi plac dulciurile la nebunie. De aceea incerc intodeauna sa ma abtin , dar sa nu abuzez si de multe ori imi este foarte greu.
    In prezent de cand am inceput dieta de martia trecuta, am dat jos 1, 600 kg .
    Sper sa reusesc fetelor!!!
    V-am pupat!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu mănânci bine în dieta asta, adică gustos și sănătos. Am înțeles că ți-ai adaptat-o organismului tău. Am ținut și eu din toamna anului trecut până de sărbători, dar dieta propriu-zisă a durat 6 săptămâni. Am pierdut aproximativ 9-10 kg și pe urmă am continuat să slăbesc până am reușit să dau jos 13 kg. Știu cum e să ții dietă și să faci sport. E l-aș numi un alt stil de viață, sănătos, nu dietă. Sună prea drastic. Îți urez mult succes și răbdare. Știu că o să ai rezultatele dorite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super, Adela. E foarte bine ca ai ambitie si te tii de dieta. Sper sa ajungi la rezultatele dorite! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Te felicit si te sustin!! Stiu cum este sa incerci orice pentru a slabi.. Eu, ptr ca am fost sportiva, dupa ce am renuntat m-am luptat incontinuu cu kg.. Pana nu mi-am facut o dieta a mea, sau ma rog, am gasit una care sa se potriveasca (South Beach - o gasesti la mine pe blog), dar adaptata gusturilor mele, nu mi-am putut controla kg in plus.. Acum am luat vre-o 5 kg de sarbatori.. am reusit sa slabesc 4, fara a face mai nimic, decat sa renunt la paine si mancare grasa, si cca 1 ora de mers pe jos (dar asta fac zilnic). Sportul este foarte important mai ales atunci cand tii dieta, iar ptr in casa cel mai la indemana este stepperul static.
    In perioada in care am tinut dieta mi-am facut cont pe slabute.ro unde am gasit foarte multe chestii de folos, inclusv retete culinare, sau calculator caloric.. Pe mine m-a motivat foarte tare. Si cantarul este foarte motivant! Daca nu ma cantaresc intr-o dimineata, parca lipseste ceva... intru in panica.. :)))
    Te pup si-ti trimit gandurile mele de sustinere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dieta ti-ai ales-o singura sau la indicatiile unui nutritionist? Oricum felicitari si succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere