marți, 15 ianuarie 2013

BLOGUL ANULUI 2012 - BLOG OF THE YEAR 2012


In urma cu cateva zile primisem inca doua premii de la doua bucatarese minunate Violeta si Mimi, carora le multumesc din suflet, sunteti minunate in ceea ce faceti in bucatarie :* :*
Nu am sa o mai lungesc cu o lista, am sa dedic  acest premiu tuturor care se afla in lista mea de bloguri, sunteti persoane minunate si imi face mare placere sa va urmaresc . Deci nu va sfiiti sa va revendicati premiul si sa-l anuntati pe blogurile voastre, mult succes in continuare si spor la bucatarit!! :)Sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii fac pentru acest premiu si anume:

1. Selecteaza blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Posteaza un articol in care nominalizezi blogurile respective (nu exista un numar minim sau maxim admis) si acorda-le premiul.

3. Include un link catre aceasta pagina: “Blog of the Year 2012″ Award http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, mentionand regulile de fata in postul tau – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!


4. Anunta autorul fiecarui blog caruia ii acorzi premiul si imparte regulile cu acestia.

5. Te poti alatura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă ,,like,, pe pagina pe care o poti accesa aici (linkul de la punctul 5), putand astfel sa iti imparti blogul cu o audienta mai larga.

6. Adauga un link catre blogul persoanei care ti-a inmanat premiul si incarca banner-ul premiului pe blogul tau, continuand colectionarea stelelor (maximul este de 6).2 comentarii: