Clasicele rulouri cu hrean, care nu au lipsit de pe masa noastra de revelion. Ne place foarte mult hreanul si de obicei mancam cu carnati de casa afumat si fiert , dar cum anul acesta au lipsit carnatii de casa am ales sunca.
Ingrediente:
- sunca Praga ( 300 g )
- o bucata de hrean ( 100 g )
- sare, zahar si otet
- Se curata hreanul si se da pe razatoare ( ochiul mic )
- Se presara sare, o lingurita de zahar si otet dupa gust. Se lasa de pe o zi pe alta sa se patrunda putin.
- Se pune hrean pe cate o felie de sunca si se ruleaza. Se pot prinde cu scobitori daca nu stau rulate.
Pofta mare!!
Ce frumos stau ele.. :) Delicioase!
RăspundețiȘtergereDelicioase!ador hreanul cat mai picant posibil:)
RăspundețiȘtergereCe frumos sunt aliniate, cu care sa incep oare? :)
RăspundețiȘtergere