joi, 7 iunie 2012

Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon



Nu prea am foarte multe de spus la acest muschiulet, doar ca este foarte bun si mai am  doua  bucati congelate  si ma gandesc, cum sa mai pregatesc :)))



Ingrediente:
700  gr muschiulet de porc
7-8 catei de usturoi
1 morcov mic
sare, piper
150 gr bacon
 cimbru
 100 ml vin
2-3 linguri ulei de masline
Muschiuletul se curata , se spala si se sterge cu un servetel.  Usturoiul si morcovul se curata si se taie fasii mici. Se fac impunsaturi cu un cutit ascutit si se impaneaza cu usturoi si morcov, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se inveleste in bacon si se leaga cu ata de bucatarie. Deasupra se presara cimbru uscat/ proaspat.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei de masline, asezam muschiuletul, apoi turnam vinul. Invelim cu grija in hartie, si introducem in cuptorul incalzit pentru 40min. Apoi descoperim de hartie si lasam sa se rumeneasca, stropim din cand in cand cu sosul.






Dupa ce este gata , se scoate si se acopera cu un staniol, pana in momentul servirii. Serviti alaturi de garnitura dorita, noi am servit cu Risotto cu ceapa verde.












Pofta mare!!



10 comentarii:

  1. sunt sigura ca e foarte bun, dupa cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt sigura ca e foarte bun dupa cum arata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super! e buna si calda si rece in loc de mezel...pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Fac si eu ,imi place aroma de bacon afumat pe muschiulet de porc .
    Bun .
    Weekend fain !:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Clasic! Nu poti sa gresesti cu asa ceva. Buuun!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bun e... vreau vreo citeva felii, ca sa le asez linga salata mea... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Apetisant si delicios! Si noua ne plac tare mult astfel de specialitati!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata! Stiu ca si celalalt muschiulet prezentat de tine mi-a placut enorm. Te pup.

    RăspundețiȘtergere