Sunt mare consumatoare de ardei iute, recunosc, as manca zilnic daca nu m-as gandi la ficatelul meu :))
Reteta este una simpla si o fac an de an, am preluat-o de la mamica mea :), saru` mana mama !!!
Ingrediente pentru 4 borcanase de 330 ml:
- 1/2 kg ardei iute
- 15-20 boabe de piper negru
- boabe de mustar
- 4 foi de dafin
- 4 lingurite de sare cu varf
- 4 lingurite de zahar cu varf
- 8 lingurite de otet
- apa fierbinte
- Ardeii se spala si li se taie coditele. Se aseaza in borcanase bine spalate si sterilizate.
- Adaugam in fiecare borcanas, boabe de piper si mustar si cate o frunza de dafin.
- Apoi cate o ligurita de sare si zahar si 2 lingurite de otet, in fiecare borcan.
- Turnam apa fierbinte si punem capacele.
- Se depoziteaza in locuri racoroase si se pot consuma dupa 2 saptamani.
yummy!!!aratã super
RăspundețiȘtergeremmmm... ce bunatateee!!!
RăspundețiȘtergereEu nu am asa ca vin la tine sa cersesc un borcanel :)
RăspundețiȘtergere