miercuri, 24 aprilie 2013

Ciorba radauteana






Ingrediente:


  • un piept mare de pui
  • partea osoasa a puiului ( gat, aripi, spinare)
  • 2 morcovi
  •  o bucata telina
  • un patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 400 ml smantana 25% 
  • 3 galbenusuri de ou
  • gogosar in otet
  • sare, piper
  • otet/  sare de lamaie/ lamaie

  • Se curata si se spala  carnea de pui. Legumele se curata si se spala, apoi se taie  in fasii . Usturoiul se curata si se toaca marunt.
  • Se pune carnea la fiert in 3 litri de apa si se lasa sa dea in clocot. Se ia spuma ori de cate ori este nevoie.
  • Pe urma adaugam legumele si condimentam cu sare si piper.
  • Lasam  la fiert pana ce au fiert legumele si carnea.
  • Dupa ce au fiert se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se adauga inapoi la ciorba. Smantana se bate cu galbenusurile si usturoiul si se adauga in oala. Adaugam otet  / lamaie/ sare de lamaie  dupa gustul si potrivim de sare daca este nevoie.
  • Adaugam fasii taiate de gogosar.
  • Sevim cu ardei iute.



Pofta mare!!




3 comentarii: