Exact partea puiului pe care nu o agreez , iar motivul simplu, are multa piele!! Darrr, facand aceste aripioare mi-am schimbat parerea, sunt crocante si fragede in acelas timp, dragilor sunt minunate!!!
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 1 kg aripioare de pui
- 2 linguri bune de mustar Dijon
- 2 linguri ulei masline
- sare, piper proaspat macinat
- boia de ardei dulce
- oregano, cimbru, maghiran ( uscat)
Simplu si usor de pregatit!!!
- Curatam bine de tot aripioarele, de eventualele pene ramase si se spala foarte bine, apoi se sterg de excesul de apa.
- Amestecam uleiul cu mustarul si adaugam peste aripioare.
- Trecem toate aripioarele prin mustar si condimentam cu sare, piper , boia de ardei dulce si ierburile uscate.
- Asezam aripioarele intr-un vas termorezistent, turnam foarte putina apa cca 30-40 ml si acoperim cu un staniol.
- Dam totul la cuptor pentru 20 minute. Cuptorul sa fie incins la 180 grade . Apoi descoperim de staniol si lasam inca 10 minute pentru a se rumenii .
- Serviti alaturi de garnitura si salata dorita! Pofta mare!!!
stiu..sunt de-a dreptul fantastice!
RăspundețiȘtergereMmm... cat de mult imi plac aripioarele...
RăspundețiȘtergereAripioarele astea ar fi perfecte pentru sotul meu, el este fan!
RăspundețiȘtergereAm si eu aceeasi problema cu aripioarele de pui.Deci o sa incerc cu siguranta reteta ta!
RăspundețiȘtergere