Pulpele de pui sunt in topul preferintelor a fetei mele mai mari, imbracate sau nu, a mancat cu mare pofta, inafara de ciuperci, acelea le-am papat eu :)))
In schimb salata de sezon ii place foarte mult.
Ingrediemte:
6 pulpe de pui ( ciocanele 0
6 felii Kaiser ( 100 gr )
sare, piper
boia de ardei
250 gr ciuperci
4 catei de usturoi
30 ml ulei
100 ml vin alb
Pulpele de pui se curata, se spala si se sterg de apa.
Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei , apoi se invelesc in Kaiser si se prind cu scobitori.
Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza pulpele, asezam ciupercile spalate, presaram usturoiul si turnam vinul.
Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit.
Se lasa 20 minute , apoi se ia hartia si se mai lasa 15-20 miute pana ce se rumenesc.
Stropiti din cand in cand cu zeama.
Asta este tot, noi am servit cu piure de cartof si salata de zezon.
Delicios!!!
Pofta mare!!!
Sunt sigura ca sunt delicioase! Vezi ca lipseste un "p" in prima propozitie!
RăspundețiȘtergereAm gafat-o nu :)?! Imi cer scuze !!!! Ce rusine!!! :)
ȘtergereBuna idee "imbracate" asa. Au iesit rumene si aromate, sigur delicioase.
RăspundețiȘtergerecu gust de afumatura de la kaiser, sigur sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereSi pe placul Dianei mele sunt aceste pulpe.
RăspundețiȘtergerePupici la fete!
Minden jó van azon a tányéron:-) Nagyon tudnám szeretni!
RăspundețiȘtergereDelicioasa mancare!!! Perfecta pentru pranzul meu de azi ;)
RăspundețiȘtergereImi place combinatia , dar mai ales ciupercutele !! ;)
RăspundețiȘtergerefoarte bun !
RăspundețiȘtergerewow, bun de tot!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut...
RăspundețiȘtergereStiu ca sunt grozave pentru ca am preparat si eu ceva asemanator,doar ca eu am imbracat ciocanelele in prosciutto crudo!:)
RăspundețiȘtergereGust...fara cuvinte!