Este un chec minunat si aromat , un dulce perfect pentru acest sezon, pe care o recomand cu drag! :) Merge perfect aceasta combinatie, zic eu :) atat de bine incat s-a terminat intr-o clipita :))) si nu aveti nevoie de foarte multe ingrediente...
3 oua
80gr + 100 gr dovleac
30 gr + 30 gr curmale uscate
1/2 praf de copt
9 linguri ulei
150 gr zahar
14 linguri lapte
220 gr faina
zahar pudra
Tapetati o tava de chec cu putin ulei si faina, radeti dovleacul pe razatoarea mica, presarati pe fundul tavi 80 gr de dovleac si asezati 30 gr curmale taiate bucatele.
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, apoi adaugam uleiul si amestecam bine, adaugam laptele caldut, praful de copt si faina. Se amesteca bine si apoi adaugam dovleacul razalit si curmalele taiate bucatele.
Compozitia obtinuta se toarna in tava de chec, peste dovleac si curmale si se coace in cuptorul incalzit cca 40-50 min, incercati testul scobitorii.
Se scoate avand grija sa iasa cu crusta de pe fundul tavi, se pudreaza cu zahar.
Arata extraordinar de apetisant.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag si-ti doresc seara faina.
Ce bine arata!!! Nu am mancat niciodata..sigur trebuie sa bun.
RăspundețiȘtergerepupici
Yummy!O bunatate aromata!!Pupici!
RăspundețiȘtergereTi-a iesit super pufos si aromat!
RăspundețiȘtergereEz nagyon jól hangzik, finom lehetett.
RăspundețiȘtergerebun bunut~
RăspundețiȘtergereFoarte apetisant, felicitari!
RăspundețiȘtergereO reteta rapida si buna,trebuie incercata!
RăspundețiȘtergereEu vreau partea de jos,unde s-au lasat curmalele:)Pup,fetelor!
RăspundețiȘtergerealt chec frumos vad aici !!!! ... trebuie sa fac si eu sa avem la laptic ;)...
RăspundețiȘtergereArata foarte bine si cu siguranta este si foarte delicios
RăspundețiȘtergeresuper arata!! tare-mi plac curmalele!! si de dovleac in dulciuri nici nu mai zic.. Pupici
RăspundețiȘtergereCu siguranta e foarte gustos!
RăspundețiȘtergere