Ne plac foarte mult chiftelutele si de aceea pregatesc si incerc mai multe variante, fiindca sunt o gramada, :) pe care le voi face cu siguranta... Compozitia de chiftelute este aceasi cu cea de aici iar pentru umplutura aveti nevoie de :
150 gr ciuperci
sare, piper
2 linguri ulei
ulei pentru prajit
Curatam ciupercile si le tocam marunt, apoi calim in 2 linguri de ulei, condimentam si lasam la calit pana ce scade zeama lasata de ele. Luam putin din compozitie de chiftelute punem cate-o lingurita din ciuperci apoi asezam iar din compozitia de carne. Se formeaza chiftelute rotunde sau turtite si se prajesc in uleiul incins, se scot pe un servetel de hartie . Serviti alaturi de garnitura dorita! Bineinteles, daca vreti sa evitati prajirea se pot aseza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptor!
Foarte bune!
RăspundețiȘtergereeu am facut chiftele umplute cu branza si au fost foarte bune.sigur voi incerca si varianta ta cu ciuperci.pupici
RăspundețiȘtergereFoarte bune! Incercam si noi
RăspundețiȘtergeresi eu am facut azi chiftele... simple :)),darnici la ale tale cu ciuperci nu m-as da la o parte!!Pupici dulci!!!
RăspundețiȘtergereDelicioase.Imi plac ciupercile tare mult.Pupici!
RăspundețiȘtergereYummy!!!Ador ciupercutele!Pup!
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac mult cele cu ciuperci.. !
RăspundețiȘtergereArata extraordinar si sunt sigura ca sunt foarte gustoase. Cred ca am sa le incerc si eu.
RăspundețiȘtergereFoarte faina reteta ! Si sigur sunt foarte bune !
RăspundețiȘtergerein acest we fac ceva cu ciuperci sigur !!! ,mi-ati facut o pofta de ele de numa , iar chiftelutele tale cred ca sunt o nebunie !!!
RăspundețiȘtergereUn deliciu suntem convinsi ca sunt o bunatate.
RăspundețiȘtergere