luni, 21 mai 2012

Pulpe de pui crocante



Ne plac aceste pulpe crocante, de obicei folosesc pesmetul facut din paine neagra,  asa devin mult mai crocante.



Ingrediente:



6 pulpe de pui
sare, piper
boia de ardei iute
2 oua
50 gr faina
100 gr pesmet din paine neagra
ulei


Pulpele se fierb in apa cu sare, cca 20-30 minute, apoi se scot, sa se raceasca ( supa obtinuta nu se arunca ). Se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei iute. Ouale se bat cu un praf de sare  si se trec pulpele prin ou, apoi faina, iar ou , apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul incins, pana ce devin crocante.
Se servesc langa diverse garnituri si salate. 
Pofta mare!!!












13 comentarii:

  1. Iar sunt prima,asa ca servesc o pulpa din aceasta.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata si cat de mult e de cand n-am mai papat pui pane!

    RăspundețiȘtergere
  3. De elropogtatnék most egy combocskát!

    RăspundețiȘtergere
  4. Yammu....ce pofta mi s-a facut:)!!!!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac la nebunie cu pesmet! asa le fac si eu. pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-mi mai place!!! As fura si eu unul..
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. 10 + ! Arata bine , imi plac ! Felicitari bucataresei !:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bune sunt! Ne-au placut tare mult!

    RăspundețiȘtergere