Una dintre zilele trecute am pregatit acest chec, pe care l-am servit la micul dejun langa un ceai. Fetelor le-a placut tare mult, ele au intins putin ketchup deasupra si au mancat asa, spuneau : ,,parca mancam pizza,, :) si asa au mai trecut din poftele pentru pizza :)
Ingrediente:
- 7 oua mai mici
- 7 linguri de faina
- 4-5 linguri de ulei
- 2 ardei kapia verde
- 200 g cremvusti - carnaciori
- 200 g ciuperci
- 100 g masline negre fara samburi
- 1 morcov mic
- 150 g cascaval
- 150 g telemea
- 1 lingurita praf de copt
- sare, piper negru macinat
- Intai taiem ciupercile, daca sunt proaspete si le calim in ulei, daca nu puteti folosi ciuperci din conserva si sa adaugati uleiul dupa ce ati adaugat galbenusurile la spuma.
- Separam albusurile de galbenusuri, apoi batem albusurile cu un praf de sare pana ce devine tare ca bezeaua, apoi adaugam galbenusurile si mai batem.
- Adaugam faina amestecata cu praful de copt si incorporam incet sa nu se lase blatul.
- Adaugam ciupercile calite, cremvusti taiati rondele mici, ardeii taiati in cubulete, maslinele taiate, morcovul dat pe razatoare ( ochiul mic), telemeaua sfaramata si piper proaspat macinat.
- Amestecam foarte incet sa nu se lase, apoi turnam totul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
- Deasupra presaram cascavalul ras.
- Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade C si lasam pana ce se rumeneste deasupra cascavalul si trece testul scobitorii.
- Se poate consuma cald cat si rece, iar deasupra se poate pune ketchup sau servi cu o salata.
POFTA MARE!!!!
o prezentare exceptionala!
RăspundețiȘtergereexceptional chec!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine :)
RăspundețiȘtergere