miercuri, 24 iulie 2013

Chec cu cacao si zmeura





Cand doriti ceva dulce si rapid de preparat , checul este solutia  perfecta de acest gen, se pregateste foarte usor cu diverse arome si fructe . Consumat langa un ceai sau cana cu lapte, este o gustare ideala al oricarui copil sau adult.



Ingrediente:


  • 4 oua intregi
  • 150 g zahar
  • 80 ml ulei de floarea soarelui
  • 150 ml lapte
  •  40 g cacao
  • 6 linguri cu varf de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • o cana de zmeura proaspata  ( 200 g )

  • In primul rand icingeti cuptorul la 200 grade C , apoi mixati ouale intregi cu zaharul, pana ce devin cremoase si se topeste zaharul.





  • Turnati cate putin  ulei de floarea soarelui si mixati in continuare.
  • Apoi turnati treptat  laptele.






  • Adaugati cacao cernuta, apoi faina amestecata cu praful de copt si amestecati avand grija sa nu lasati cocoloase.





  • Turnati compozitia obtinuta intr-o tava de chec tapetata cu putin ulei si faina.
  • Deasupra asezati zmeura  , apoi introduceti tava in cuptorul incins timp de 35 minute. Faceti testul cu o scobitoare, daca este gata scoateti si lasati sa se raceasca.





  • Pudrati la servire cu cacao sau zahar pudra, este un deliciu!!


Pofta dulce !! Enjoy!!!








8 comentarii:

  1. Cu placere servesc o felie din acest chec al tau!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culoare interesant a iesit din cacao cu zmeura zmeura. Ce bun trebuie sa fie! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt la usa,deschide repede!:))
    Servesc doar juma' de chec!:)))))))))

    RăspundețiȘtergere