Un aperitiv excelent, merge de minune si ca fel principal, langa o garnitura si o salata.
Reteta cu carne de porc o gasiti aici, doar ca la aceasta nu am folosit pesmet.
Ingrediente:
2 bucati piept de pui (800 g )
felii de sunca (200g, Praga am folosit)
100 gr cascaval
sare, piper negru macinat
boia de ardei dulce
2-3 oua
100 g faina
ulei
Pieptul de pui se taie pe diagonala , dintr-un piept mi-a iesit 6 felii, deci in total 12 felii.
Cascavalul se taie in fasii mai subtiri.
Se bat usor, apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.
Se aseaza cate o felie de sunca si o fasie de cascaval.
Se ruleaza si se prind cu scobitori, daca credeti ca nu se desfac , se poate renunta la scobitori.
Se trec prin faina , oul batut, iar faina si ou si se prajesc in uleiul incins.
Eu am renuntat de data aceasta la pesmet :) nu stiu asa mi-a venit :) , dar folositi cca 100 g
Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc imediat cu garnitura si salata dorita sau rece pe un platou suedez, langa alte aperitive.
Pofta buna!! Enjoy!!!
arata foarte foarte bine! :D
RăspundețiȘtergereSunt pe lista nostra de preferinte culinare!!
RăspundețiȘtergereCe pofta mi-ai facut!"!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos a iesit, si mi-ai facut o poooofta!! Pup
RăspundețiȘtergereCe bine arata si cu feliute de rosii alaturi, o bunatate... Acum mi s-a facut foame...
RăspundețiȘtergerechiar imi place !
RăspundețiȘtergerebun, foarte bun!
RăspundețiȘtergereYumyyyy, foarte foarte bun!!
RăspundețiȘtergereEu intotdeauna cand ajung intr-un restaurant comand cordon-bleu! Acum, la tine, ma simt rasfatata ;-) puup
RăspundețiȘtergere