O supa delicioasa, si daca are taitei de casa e si mai delicioasa :)
Ingrediente:
1 pulpa de curcan ( 700 gr ) puteti folosi care parte vreti
2 morcovi mari
1 patrunjel
1 bucata telina
1 ceapa
1 catel de usturoi mic
sare, piper boabe
taitei de casa
patrunjel verde pentru servit
Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele. Punem carnea la fiert in apa cu putina sare, se ia spuma formata de cate ori este nevoie, apoi adaugam radacinoasele taiate, ceapa intreaga si catelul de usturoi, sare si boabe de piper. Eu fac de obicei in oala sub presiune, si a fiert intr-o ora. Dupa ce a fiert, se lasa sa se limpezeasca, apoi strecuram de legume. Se fierb separat taitei, sau direct in supa limpezita. Serviti fierbinte, cu patrunjel verde tocat!
Pofta mare!!
Maaama ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereMmm... de cand n-am mai papat o supa de curcan...
RăspundețiȘtergerePup
mmmm...vreauuu !!!!!
RăspundețiȘtergereEu servesc ca mi si foame si imi si place mult! te pup
RăspundețiȘtergereGustoasa si sanatoasa... Vin la prinz la tine la masa... Pupici !
RăspundețiȘtergereo supa pe gustul meu!Pup
RăspundețiȘtergereCe-ar merge un bol cu supa acum.Pupici!
RăspundețiȘtergereCat de bine arata.........iar taieteii facuti in casa sunt minunati.
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa!
Taiteii astia sunt fabulosi. Nu se compara cu nimic. Pupici
RăspundețiȘtergereVreau si eu o farfurie. Imi place mult.
RăspundețiȘtergere