Daca nu aveti timp sa pregatiti un pranz rapid, acest piept de pui este solutia rapida, perfecta si delicioasa.
Ingrediente pentru 4 portii:
- 4 bucati piept de pui ( 1 kg )
- 200 g casacval gouda ras
- 3 linguri smantana
- cateva fire de patrunjel
- 1 lingura mustar Dijon
- sare, piper negru macinat
- boia de ardei dulce
- 1 lingura legume deshidratate
- 3- 4 linguri ulei de masline / floare soarelui
- Pieptul de pui ( fara piele ) se spala usor si se sterge cu servetele. Condimentam cu sare, piper proaspat macinat, boia de ardei dulce, si legumele deshidratate.
- Amestecam cascavalul ras cu smantana , mustarul si patrunjelul tocat.
- Se dau bucatile de carne prin acest amestec.
- Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza bucatile de carne si se dau in cuptorul incins. ( 180 grade )
- Se lasa 30 minute pana ce capata o crusta crocanta deasupra.
- Serviti alaturi de garnitura si salata dorita. Pofta buna!!!
Trebuie incercata reteta asta!!!
RăspundețiȘtergereCrusta face toata treaba! delicios!
RăspundețiȘtergere