Dupa experienta in varianta ciocolatoasa , am pregatit si varianta cu gust de vanilie,... mmm delicioasa si aceasta..., dar totusi, ramanem la varianta ciocolatoasa ,, my favorite,,!!!!.
Ingrediente:
- 8 oua
- 250 g zahar
- 250 g faina
- 4- 5 vanilii
- 1 litru lapte
- 200 g unt
- zahar pudra
- Separam galbenusurile de albusuri si amestecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si vaniliile pana ce devin cremoase.
- Topim untul la microunde si lasam sa se raceasca, apoi adaugam la crema de galbenusuri.
- Adaugam treptat faina si amestecam asa in fel, incat sa nu ramana cocoloase.
- Turnam laptele putin cate putin si amestecam.
- Albusurile se mixeaza cu restul de zahar , astfel incat sa obtineti o bezea tare.
- Adaugam treptat la compozitie si amestecam foarte incet cu o paleta speciala pentru spuma.
- Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava mai inalta si se coace la temperatura de 160 grade timp de o ora. La final se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.
Enjoy!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu